Khaled Albacha - Ghid de conversatie cu transcriere fonetica Roman - Arab / Arab - Roman (pentru romani si arabi)

Khaled Albacha - Ghid de conversatie cu transcriere fonetica Roman - Arab / Arab - Roman (pentru romani si arabi)
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2014
Categoria: Ghiduri

DESCRIERE

Introducere

Limba araba este limba internationala, este o limba vorbita nativ de peste 300 de milioane de persoane doar in tarile arabe. Limba oficiala este araba clasica sau liturara si este singura limba care se preda in scoli. Este vorbita in peste 22 de tari. Studiul acestei limbi va deschide un nou orizont cultural si religios

In toate metropolele exista comunitati care vorbesc aceasta limba.

Motivele care m-au determinat sa concep acest ghid se datoreaza faptului ca am dorit sa raspund nevoilor societatii si dorintei multor oameni i de a invata si de a cunoaste limba araba din mai multe motive: comerciala, sociala, culturale si economice.

Am utilizat in acest ghid termeni din limba araba literara, precum si cea dialectala, acestia regasindu-se in ambele limbi pentru a ficat mai usor de asimilat de catre cititor.

Autor: Dr. Ing. Khaled Albacha - Traducator autorizat
Anul aparitiei: 2014
Nr. pagini: 134
 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.185 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.