Joshua David Stone, Rugaciuni si meditatii pentru accelerarea ascensiunii spirituale. Compilatie

Joshua David Stone, Rugaciuni si meditatii pentru accelerarea ascensiunii spirituale. Compilatie
-10%
Preț: 31,50 lei
35,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 304

DESCRIERE

Aceasta compilatie contine lucrarile Doctorului in psihologie Joshua David Stone.

Ea este creata din cursurile Facuitatii de Parapsihologic "I AM University" din California SUA, pe care a infiintat-o acest mare Maestru Ascensionat Integrat. Informatiile din aceste cursuri vor fi cuprinse intr-un numar mare de compilatii, care imbraca domenii de real interes ale vietii noastre. Lucrarea are ca scop intelegerea mai simpla a tuturor fenomenelor ce ne inconjoara, ne sustine in propria noastra vindecare si accelereaza ascensiunea spirituala.

  
Invataturile ce stau la baza acestor carti, va vor ajuta sa echilibrati viata materiala cu cea spirituala si sa deveniti in scurt timp, daca aceasta va doriti si dumneavoastra, un Maestru Ascensionat Integrat.
  
In aceasta nota, va prezint cartea"Rugaciuni si Meditatii pentru Accelerarea Ascensiunii Spirituale". (Maria Cristina Stroiny)

Cuprins:

I. De ce Rugaciunile, Afirmatiile si Vizualizarea Nu Duc intotdeauna la Rezultatele Dorite de Oameni... 9
II. Puterea si Eficienta Rugaciunilor Huna ale Maestrului Ascensionat... 17
III. Rugaciune Huna pentru vindecarea problemelor sociale... 21
IV. Rugaciune Huna Pentru Accelerarea inaltarii... 27
V. Rugaciunile Huna Pentru Purificare... 33
VI. Rugaciunile Marii Fratii Albe... 41
VII. Cheile de Platina ale Accelerarii Evolutiei Spirituale... 45
VIII. Rugaciunea Sfantului Francisc din Noua Octava Superioara Pentru Era Varsatorului... 71
IX. Cele 385 de Activari ale Ascensiunii si Purificarile Facute de Dumnezeu, pe care Trebuie sa le Ceri inainte de a Merge la Culcare, Pentru Tine si Pentru
Mama Gaia... 143
X. Meditatie Pentru Mama Pamant si Purificarea Oamenilor din Serviciul Mondial al Pamantului... 165
XI. Meditatia de Activare a Ascensiunii pentru Numele Divine si Atributele Lui Dumnezeu... 177
XII. Meditatia de Activare a Ascensiunii Catedralei Lui Dumnezeu... 193
XIII. Meditatia de Activare a Ascensiunii Lui Dumnezeu... 207
XIV. Meditatia de Activare a Ascensiunii Revelatiei Sfantului Ioan si a Bibliei... 223
XV. Meditatia de Activare a Ascensiunii a Fuziunii Dintre Est si Vest... 245
XVI. Meditatii De Activare A Ascensiunii Catre Ierarhia Spirituala Si Hristos... 263


Fragmente:


pag. 45-46

   VII. Cheile de Platina ale Accelerarii Evolutiei Spirituale

   In procesul de atingere a propriei ascensiuni, instruirea altora si scrierea multor carti despre acest subiect, am descoperit un secret esoteric important. Acest secret ne vorbeste despre Cheile de Platina pentru Accelerarea Evolutiei Spirituale.
   Totul este guvernat de legi in Universul Lui Dumnezeu. Aceste legi se aplica la nivel spiritual, mental, emotional si fizic. Ele pot fi invocate pentru a accelera evolutia spirituala, de o mie de ori mai repede decat s-ar intampla in mod obisnuit. Va prezint 60 de Chei de Platina care, daca sunt urmate, te vor transforma complet si iti vor renaste constiinta. Aceste Chei de Platina te vor ajuta nu numai sa finalizezi cele sapte niveluri de initiere ale ascensiunii, dar iti vor oferi sansa sa finalizezi pe deplin cele doisprezece sau douazeci si doua de niveluri pe Pamant.
   Te vei intreba, de ce se numesc Chei de Platina? Deoarece, aceasta informatie Cosmica la origine este atat de profunda si are o valoare mai mare decat a aurului.

   Prima Cheie de Platina

   Prima Cheie de Platina pentru accelerarea evolutiei spirituale are de-a face cu importanta construirii Coeficientului tau de Lumina. Formarea Coeficientului de Lumina este Cheia de trecere a celor sapte niveluri de initiere. Acest lucru este esential, deoarece pana nu ai terminat cele sapte niveluri de initiere, ele sunt limitate de roata renasterii.
   Coeficientul de Lumina poate fi marit la fel de simplu ca si cum l-ai cere! Cheia numarul unu pentru a-ti creste Coeficientul de Lumina fara exagerare, de o mie de ori mai repede decat orice ai incercat pana acum, este sa lucrezi cu Meditatiile de Activare a Ascensiunii.
   Combinarea lucrarii voastre cu aceste meditatii va va accelera calea spirituala de o mie de ori! Fiecare meditatie contine peste 50 de Activari ale Ascensiunii, destinate cresterii Coeficientului de Lumina si accelerarii evolutiei spirituale. Aceste meditatii va vor electriza, transforma, reinvia, curata si ilumina in intregime Corpul Spiritual!

   A 2-a Cheie de Platina

   A 2-a Cheie de Platina pentru accelerarea evolutiei spirituale este o observatie revelatoare care ne arata ca nu este suficient Coeficientul de Lumina pentru a realiza Constiinta Prismei Spectrului Complet. De asemenea, trebuie sa va construiti  Coeficientul de...pag. 138-139

 ... constiinta de victima, nu a invatat sa depaseasca dualitatea Egoului Negativ ca in"Invataturile noii octave superioare pentru Era Varsatorului ale Lordului Maitreya - Bhagavad-Gita", atunci leul va iesi la suprafata indiferent daca este sau nu constient de aceasta.
   Un numar mare de Lideri Spirituali si Lucratori de Lumina sunt cu adevarat lei, la un nivel subconstient. Nu sunt constienti ca se intampla asta, caci nu au o perspectiva completa a psihologiei spirituale si a dezvoltarii legilor constiintei. Nu au o perspectiva completa a ceea ce inseamna cu adevarat sa-ti stapanesti, sa-ti dezvolti constiinta si sa depasesti Egoul Negativ si ce inseamna cu adevarat sa devii un Maestru Ascensionat Integrat!
   Pe de alta parte, Mielul este un simbol al lui Hristos! Asadar fiecare leu din noi imparte culcusul cu mielul cand invatam aceste lectii! Trebuie sa invatam sa renuntam la toate gandurile de atac, manie, gelozie, Ego-ul Negativ, constiinta de victima, sentimentele si emotiile negative, gandurile negative, victimizarea subconstientului, victimizarea copilului interior, vederea limitata, superioritate si inferioritate.
   Pentru a obtine pe Hristos, Puternica Prezenta Eu Sunt si Realizarea Maestrului Ascensionat Integrat trebuie cu totii sa determinam"Leul sa imparta culcusul cu Mielul", intocmai cum inainte de a realiza o dezarmare globala, trebuie sa realizam o dezarmare personala.
   Trebuie sa invatam sa fim inofensivi, lipsiti de aparare, sa intoarcem celalalt obraz, sa fim umili, plini de smerenie, altruisti, puri ca Dumnezeu, cucernici si sa nu facem rau nimanui. Nu este greu de facut asta, cand toata lumea si toate lucrurile sunt vazute ca o incarnare a Lui Dumnezeu, a Zeitei si a lui Eu Sunt.
   Multi cred ca s-au descotorosit de natura lor de leu, dar nu este adevarat. Acestia cred ca poseda constiinta spirituala a lui Hristos, Buddha, Krishna, Moise, Mohammed, a Puternicei Prezente Eu Sunt, a Lui Dumnezeu, a Zeitei, dar nu este adevarat. Cea mai raspandita boala din lume in zilele noastre, fara exceptie, este autoinselarea si autoamagirea.
   Aceasta mai este cunoscuta si ca orbire si surzenie in sens spiritual si psihologic. Cu toate acestea, Liderii Spirituali si Lucratorii de Lumina au impresia ca sunt luminati! Nu au ochi sa vada sau urechi sa auda. Se multumesc cu Ego-ul, in loc de adevar. De aceea, Dumnezeu a spus ca foarte putini reusesc cu adevarat. Toti sunt alesi, dar putini aleg sa asculte.
   Oamenii se multumesc cu opulenta, maya, iluzia si Ego-ul. Ei isi imagineaza ca sunt Maestri, ca sunt luminati dar nu este adevarat. Au inzestrari, talente si abilitati spirituale, dar din punct de vedere psihologic nu sunt curati sau dezvoltati in constiinta proprie.pag. 210-211

   Ne oprim chiar aici!

   Se inalta acum in fata noastra Catedrala si Templul Lui Dumnezeu!

   Pe usile Catedralei sunt scrise cuvintele,"Fiti linistiti, stiind ca Eu Sunt Dumnezeu". Pasim impreuna in aceasta Catedrala.

   Este gigantica si are ferestre de sticla colorata, pietre pretioase, cristale si statui ce imbraca zidurile si tavanul!

   in timp ce incepem sa ne obisnuim cu"Lumina Stralucitoare" care se raspandeste in toate directiile, realizam ca intreaga Ierarhie Cosmica si Planetara si cei un milion de Maestri, Arhangheli si ingeri, Maestri Elohim si Extraterestri Hristici se afla in interiorul acestui Templu!

   Suntem rugati de Spirit si de Maestri, sa ne asezam pe scaunele capitonate din interiorul Templului si a Catedralei Lui Dumnezeu!

   Ne simtim confortabil si ne bucuram de aceste activari ale preaputernicului Dumnezeu si a intregii Ierarhii Cosmice si Planetare!

   incepem sa invocam o"Uniune Completa si o Unificare cu Dumnezeu, Hristos si cu Duhul Sfant la toate nivelurile".

   Invocam o unificare completa cu"Eu Sunt Cel Ce Sunt" de asemenea cunoscuta ca"Ehyeh Asher Ehyeh".

   Invocam ancorarea si activarea cu"Copacul Cosmic al Vietii".

   Invocam ancorarea, activarea si deschiderea celor"Doisprezece Sefiroti ai Copacului Vietii".

   Invocam ancorarea, activarea si deschiderea"Sefirotilor Ascunsi ai lui Daath, cunoscuti ca intelepciunea ascunsa".

   Invocam ancorarea completa, activarea si echilibrul celor"Trei Stalpi ai Copacului Cosmic al Vietii".

   Invocam"Reinvierea Completa a Lui Dumnezeu in ceea ce priveste intelegerea, intelepciunea, severitatea, mila, frumusetea, splendoarea, victoria si cunoasterea".

   Invocam Integrarea perfecta si echilibrul"Copacului Cosmic al Vietii la toate nivelurile".

   Invocam activarea ascensiunii speciale de la cei Doisprezece Arhangheli ai fiecarui Sefirot ai Copacului Vietii in scopul"Realizarii Lui Dumnezeu si a ascensiunii fizice".

   Invocam invierea completa si realizarea, pentru fiecare persoana care este prezenta, a"Legamantului Individual cu Dumnezeu".pag. 282-283

   Simti echilibrul perfect al energiei Pamantului si a Cerului.

   Simti ce bine este sa fii conectat 100% cu Pamantul si cu Cerul in acelasi timp.

   Simti corpul tau fizic si chakrele cum devin perfect echilibrate si integrate.

   Simti aura ta care s-a extins cum incepe acum sa isi revina la forma initiala asa cum doreste Dumnezeu.

   Mai rezerva un moment pentru a multumi Lui Dumnezeu, lui Hristos, Sfantului Duh si Fortei Divine pentru toate darurile minunate si binecuvantarile pe care le-ai primit in aceasta seara.

   Acum simti Chakra Inimii deschisa mai mult ca niciodata si dragostea neconditionata pentru toti fratii si toate surorile tale din acest auditoriu care tocmai au impartasit aceasta calatorie spirituala cu tine.

   Acum, daca esti pregatit, poti deschide ochii!

   Asa sa fie scris! Asa sa fie facut!

   Meditatie de activare a ascensiunii pentru a deveni un Hristos Integrat

   incepem aceasta meditatie prin invocarea Preaiubitei Prezente a Lui Dumnezeu, Hristos, Duhul Sfant, Puternicei Prezente Eu Sunt, Suprasufletelor si a Mintilor Supraconstiente a tuturor celor prezenti!

   Invocam intreaga Ierarhie Spirituala si Cosmica!

   Invocam toti Arhanghelii si ingerii Luminii Lui Dumnezeu care au legatura cu evolutia Pamantului!

   Invocam toate Consiliile Elohim si Fiintele Extraterestre Hristice care au legatura cu evolutia Pamantului!

   Invocam pe cei un milion de Maestri si Fiintele Ceresti care lumineaza acest eveniment!

   Invocam toti Maestrii si Calauzele pe care toti cei prezenti le-ati adus cu voi si va spunem tuturor:"Bun venit".

   incepem prin a invoca pe Dumnezeu, Melchizedek, Mahatma si Metatron, pentru a echilibra si acorda energiile din camera!

   Cerem curatarea si eliminarea tuturor energiilor dezechilibrate!

   Il Invocam pe Arhanghelul Mihail si pe Credinta pentru a crea o Cupola de Protectie din Platina pe durata acestei meditatii pentru toti cei prezenti!

   De asemenea, o invocam pe Mama Natura, Muntele Shasta, Arhanghelul Sandalphon si pe Pan sa ne ajute sa construim cablul de impamantare ce trebuie ancorat in centrul Pamantului!

   Cerem de asemenea, sa ni se deschida chakrele din zona picioarelor de unde trebuie sa ne creasca radacini...


Nr. de pagini: 304
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.