Joshua David Stone, Psihologia esoterica a razelor si chakrelor. Compilatie

Joshua David Stone, Psihologia esoterica a razelor si chakrelor. Compilatie
-10%
Preț: 31,50 lei
35,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 282
Categoria: Ezoteric

DESCRIERE

Aceasta este o compilatie, care include cele mai bune capitole din seria mea de 40 de volume dedicate ascensiunii, Razelor si chakrelor. Spiritul si Maestrii m-au indrumat sa alcatuiesc ceea ce eu denumesc "carti tip compilatie", de vreme ce am foarte multe carti in aceasta enciclopedie spirituala pe care lumea nu le-a citit. Cartile tip compilatie reprezinta capitole selectionate despre un anumit subiect.
 
Tinand cont de faptul ca studiul Razelor si chakrelor este un subiect atat de important, iar acestea sunt informatii inovatoare si revolutionare, le-am oferit cititorilor mei intr-o singura carte!
  
Este greu de crezut ca studiul Razelor in domeniul psihologiei este o stiinta necunoscuta. Ironia face ca aceasta sa fie probabil cea mai importanta intelegere din domeniul psihologiei! In esenta, personalitatea Lui Dumnezeu este alcatuita din 7 Mari Raze! De vreme ce suntem facuti dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu, aceasta este si configuratia Personalitatii noastre!
  
Influenta Razelor este chiar mai puternica decat astrologia. Studiul Razelor are o importanta astronomica pentru toti cautatorii spirituali! in cadrul acesteia, vei gasi structura Personalitatii de baza cu care Dumnezeu ne-a creat pe toti, intr-un sens specific si in termenii unui ideal general integrat pe care ne straduim sa il atingem cu totii! As merge pana intr-acolo incat sa spun ca psihologia spirituala in totalitatea ei nu poate fi efectiv inteleasa fara a intelege stiinta Razelor!
  
Studiul intens al acestui subiect va va revolutiona constiinta! Este una dintre intelegerile fundamentale ale psihologiei spirituale si ale sufletului! Sa o cititi cu placere! (Joshua David Stone)


Cuprins:

Introducere... 9

I. Personalitatea Lui Dumnezeu... 11
II. Calitatile si viciile celor 7 Mari Raze ale Lui Dumnezeu... 19
III. O intelegere aprofundata asupra celor 12 Raze cosmice si 12 Raze planetare ale Lui Dumnezeu... 37
IV. Purificarea Egoului Negativ prin Stiinta Razelor... 59
V. Integrarea celor 7 Raze si Tipurile de Raze... 95
VI. Efectul Egoului Negativ asupra celor 7 chakre... 125
VII. Dezvoltarea chakrelor si problema transmiterii de informatii prin channeling... 147
VIII. Dezvoltarea constiintei prin Raze si problema transmiterii de informatii prin channeling... 155
IX. Razele si cele 5 initieri cu care se confrunta umanitatea... 163
X. O intelegere esoterica a celor 7 chakre principale... 173
XI. Informatii despre Stiinta Razelor... 198
XII. Razele si metodele lor distincte de lucru... 201
XIII. Razele si pietrele pretioase... 207
XIV. Razele si Initierile... 211
XV. Planul Divin pentru evolutia umana... 217
XVI. De ce vor Lucratorii de Lumina sa paraseasca aceasta lume... 227
XVII. Viata unui Maestru Ascensionat Integrat... 229
XVIII. De ce ar dori Lucratorii de Lumina sa ramana pe Pamant... 233
XIX. Cum sa deschizi sigiliile chakrelor si sa iti transformi chakrele in sapte lumanari de aur... 235
XX. Importanta purificarii si rafinarii campurilor energetice si chakrelor in pregatirea pentru cele 22 de niveluri de initiere... 241
XXI. Iluminarea si integrarea Razelor... 243
XXII. Cum raman blocate persoanele in anumite Chakre, Raze, Scoli si Provocari ale Vietii... 247
XXIII. Cum se manifesta"Trinitatea Lui Dumnezeu" in cele Sapte Chakre... 257
XXIV. Cum sa te eliberezi de Egoul Negativ cu ajutorul stiintei Razelor... 265
XXV. Informatii avansate despre Raze si fascinatiile lor... 277


Fragmente:


pag. 26-27

  ... pe care le detinem. Sunt mult mai multe exemplele pe care le pot da in privinta viciilor la nivel profesional, cu toate acestea cred ca m-am facut inteles aici. Tu, draga cititorule, poti extrapola modalitatea in care acest proces se transpune in diferite domenii de studiu.
   Calitatea celei de-a 6-a Raze este devotamentul. Acest aspect este intruchipat de porunca Maestrului Iisus:"Iubeste-L pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta, cu tot sufletul tau si cu toata mintea si puterea ta si iubeste pe aproapele tau, asa cum te iubesti pe tine insuti". Calitatea celei de-a 6-a Raze este sa aduca iubire neconditionata entuziasta si pasiune spirituala in relatia unei persoane cu Dumnezeu, Maestrii, familia, prietenii, oamenii si viata in Sine. In viata este esential sa imbratisezi complet corpul emotional, sa ai pasiune spirituala totala, entuziasm si bucurie. Cea de-a 6-a Raza este cea care ne face sa ne straduim pentru cel mai inalt ideal din noi insine si sa urmarim excelenta in fiecare moment. Viciile celei de-a 6-a Raze implica emotiile prea puternice, lasate de capul lor si a deveni victima acestora. inseamna de asemenea sa iti cedezi puterea personala catre Dumnezeu, Maestri, un Guru sau altor persoane. O alta forma de viciere si fascinatie a celei de-a 6-a Raze se produce atunci cand pui pe un piedestal Maestrii, invatatorii spirituali si alte persoane. inca o forma de viciere a sistemului de gandire al Egoului Negativ bazat pe frica, care distorsioneaza cea de-a 6-a Raza, implica situatia in care o persoana este idealista pana la punctul in care devine perfectionista in mod negativ. Un om poate deveni idealist intr-o asemenea masura incat sa se transforme intr-o persoana aproape disfunctionala sau impractica. Alt pericol al celei de-a 6-a Raze este lipsa discernamantului spiritual. Acestea sunt lucrurile principale fata de care trebuie sa fii atent la maniera in care sistemul de gandire al Egoului Negativ bazat pe frica, poate distorsiona cea de-a 6-a Raza a devotamentului si idealismului spiritual. Viciile celei de-a 6-a Raze la nivel profesional, implica domeniul religiei, prin care preotii de toate credintele sunt acaparati de conceptele si credintele eronate ale Egoului Negativ prin care se contamineaza doctrina. Am vazut acest lucru producandu-se in toate religiile principale, in care doctrina predica unele concepte si teologii bazate pe Egoul Negativ, care nu au nicio legatura cu ceea ce crede Dumnezeu, Maestrii si ingerii. Din acest motiv, multe persoane renunta la religia lor, ceea ce este regretabil, insa nu au de ales. De aceea, in numele Lui Dumnezeu au fost ucise mai multe persoane decat pentru oricare alt motiv. Este de asemenea si motivul pentru care exista atat de multi profeti falsi, culte si lideri religiosi care sunt implicati in scandaluri, pentru ca Egoul Negativ si coruptia sunt expuse in cele din urma.
   Calitatea celei de-a 7-a Raze reprezinta accentuarea libertatii si capacitatii de elaborare a structurilor si sistemelor divine in Sine si in societate, pentru a conduce la o libertate si mai mare in Sine si in societate. Calitatea celei de-a 7-a Raze inseamna de asemenea capacitatea de a utiliza magia spirituala sub forma transformarii si alchimiei, transformarii energiilor calificate eronat in puritate si in substanta Lui Dumnezeu. Viciile celei de-a 7-a Raze pot aparea...pag. 136-137

  ... emotiile, se poate crea un dezechilibru intre chakra inimii si cea a gatului. Incapacitatea de a exprima iubirea sau de a spune cuvintele"te iubesc!", implica un dezechilibru intre chakra gatului si cea a inimii. In orice situatie din viata unei persoane, in care aceasta are nevoie sa comunice asa cum doreste Dumnezeu sa o faca, insa nu reuseste, se produce un dezechilibru la nivelul acestei chakre. Toate dezechilibrele chakrelor si toate problemele vietii sunt determinate de un singur lucru, gandirea Egoului Negativ, bazata pe frica separatoare! Egoul Negativ este cel care ne determina sa facem alegeri dezechilibrate. Aceasta carte intentioneaza sa iti arate toate modalitatile prin care Egoul Negativ realizeaza acest dezechilibru, pentru a reusi sa fii mai constient(a) si mai vigilent(a) si sa gandesti intotdeauna cu mintea spirituala, Hristica, Buddhica!
   Alte exemple de dezechilibre si de situatii in care exprimarea Egoului Negativ creeaza probleme in cea de-a 5-a chakra sunt: barfa, critica la adresa altora, vorbirea de rau si atacul, incalcarea confidentialitatii si afirmatiile negative la adresa altora! Daca nu ai nimic frumos de spus, cel mai indicat este sa taci!
   Cea de-a 6-a chakra reprezinta al 3-lea Ochi si centrul viziunii spirituale. Al 3-lea Ochi se deschide prin studierea multora dintre lucrurile pe care le citesti in aceasta carte! Viziunea spirituala se produce cu adevarat la patru niveluri. Constiinta lucrurilor spirituale, cunoasterea si intelepciunea esoterica sunt cele care deschid cel de-al 3-lea Ochi, intr-o maniera pozitiva si echilibrata! intelepciunea psihologica, pe care o studiezi in aceasta carte, deschide si ea intr-o mare masura cel de-al 3-lea Ochi. Aceasta este stiinta spirituala care te invata cum sa gandesti cu mintea spirituala, Hristica, Buddhica si nu cu mintea Egoului Negativ, bazata pe frica separatoare! Gandirea Egoului Negativ este cea care inchide cel de-al 3-lea Ochi si genereaza dezechilibre si blocaje la nivelul sau. Tot ea creeaza blocaje si te face sa vezi prin lentile limitate! O persoana are fie viziune spirituala, fie viziunea Egoului Negativ. Nu vedem doar cu ochii fizici, ci vedem si prin mintea si sistemul nostru de credinte! Gandurile noastre sunt cele care ne creeaza comportamentul! Ele ne creeaza ceea ce atragem si magnetizam in vietile noastre! in aceasta carte, ai descoperit stiinta spirituala a viziunii psiho-spirituale, care nu este aproape deloc dezbatuta in religie si in miscarea Noii Ere, dar care de fapt, reprezinta fundatia vietii tale spirituale!
   Apoi mai exista vederea fizica, lumeasca, care este legata de maniera in care iti integrezi si iti impamantezi viata spirituala in corpul fizic si in viata terestra! Esti un Maestru Ascensionat complet integrat, care traieste in corpul fizic? Ti-ai manifestat integral misiunea spirituala pe Pamant? Iti integrezi complet viata spirituala in viata lumeasca? Ai gasit o modalitate de a sluji pe Pamant? Iti stapanesti si iti integrezi complet energiile Pamantului? iti echilibrezi si iti integrezi aspectul feminin si masculin al Lui Dumnezeu? Toate acestea sunt probleme legate de viziunea spirituala la nivel lumesc.
   Multi nu realizeaza faptul ca stapanirea si integrarea spirituala, psihologica, lumeasca, afecteaza...pag. 192-193

   Corpul eteric, nadisul, sistemul nervos si sistemul endocrin

   Chakrele se afla in corpul eteric. Nadisul (sistemul nervos eteric) determina natura si calitatea sistemului nervos fizic. Energiile care intra si ies prin chakre, afecteaza in mare masura fluxul de energie prin nadisuri si astfel prin sistemul nervos fizic.
   Din punct de vedere esoteric, corpul eteric este considerat a fi corp fizic, chiar daca este realizat din cea mai fina substanta fizica. Nadisurile si sistemul nervos central au de asemenea legatura cu coloana vertebrala. Atunci cand aceste relatii vor fi intelese de catre domeniul medical si cel psihiatric, va exista o mare revolutie in ceea ce priveste metodele de vindecare.
   Functionarea chakrelor, a corpului eteric, a sistemului nervos si sistemului endocrin (a carui sanatate este un produs auxiliar al functionarii sau nefunctionarii chakrelor), sunt cele care determina intreaga sanatate a corpului fizic.
   Medicina traditionala si psihiatria nu inteleg sub nicio forma chakrele, nadisurile, corpul eteric si rolul pe care il au in sanatatea si boala fizica si psihica. in plus, nu au nicio intelegere asupra sufletului si rolului sau. Aceasta revolutie va avea loc in curand.
   Nadisurile din corpul fizic corespund aspectului de spirit al vietii. Nervii corespund aspectului de suflet, din punct de vedere esoteric. Atunci cand chakrele sunt deschise si trezite, activitatea sistemului nervos se va intensifica.
   Nadisurile vor purta liber o cantitate mare de energie, care va ajuta la crearea unui sistem endocrin foarte bine echilibrat. Acest flux masiv de energie va determina corpul fizic sa aiba rezistenta la boala.
   Problema este ca, majoritatea oamenilor sunt inegal dezvoltati. Unele chakre nu sunt deschise, iar altele sunt stimulate excesiv. Astfel, exista zone intregi din corp in care nadisurile sunt in stare embrionara, iar alte zone in care nadisurile sunt foarte energizate.
   Fluxul de energie din corp este blocat in anumite zone. Situatia aceasta afecteaza functionarea glandelor si functionarea sistemului nervos. Este precursoarea tuturor bolilor in toate manifestarile sale multifatetate.
   Pe scurt, toate bolile pot fi determinate de starea chakrelor, pentru ca determina activitatea sau lipsa activitatii nadisurilor. Acestea in schimb, afecteaza sistemul nervos, care afecteaza sistemul endocrin, care afecteaza fluxul sangvin, care la randul sau afecteaza intregul corp fizic.
   Cele trei chakre controlate in prezent de majoritatea oamenilor de pe planeta sunt: chakra celui de-al 3-lea Ochi, chakra plexului solar si cea de-a 2-a chakra. Djwhal Khul spune ca pe masura ce omenirea evolueaza si"devine ceea ce este cu adevarat", chakrele aflate in control vor fi chakra coroana, a inimii si prima chakra.
   Umanitatea ignoranta isi foloseste plexul solar si cu o usoara activitate in cel de-al 3-lea Ochi.
   Umanitatea obisnuita functioneaza partial prin plexul solar, insa in cea mai mare parte prin cel de-al...pag. 262-263

   Chakra 6

   A sasea chakra a viziunii spirituale trebuie sa manifeste Prima Raza a Lui Dumnezeu, deoarece o persoana nu poate avea o viziune spirituala daca nu dispune de puterea personala, stapanirea de Sine, auto-disciplina, tarie de caracter si cauzalitate! Viziunea spirituala nu inseamna clarviziune, ci reprezinta dezvoltarea si rafinarea constiintei proprii care se poate realiza numai prin stapanire de Sine.
   Nu poti avea o viziune spirituala clara fara iubire neconditionata. Daca nu vezi cu ochii celei de-a 2-a Raze a lui Hristos, vei fi orb iar al Treilea Ochi al tau va fi inchis. Nu vezi prin ochii fizici, vezi prin ochii constiintei, prin mintea si prin psihologia ta spirituala.
   De asemenea, nu vei avea o viziune spirituala completa daca nu stapanesti si lumea fizica! Aici te ajuta a 3-a Raza a Duhului Sfant! Nu vei vedea clar daca nu iti cureti viziunea de Egoul Negativ, Duhul Sfant ajutandu-te in aceasta situatie. Nu vei avea o viziune spirituala clara daca nu esti activ in lumea reala si daca nu dispui de istetimea celei de-a 3-a Raze a Duhului Sfant.
   Nu vei avea o viziune clara decat daca ai inspiratie, pasiune, entuziasm si dorinta spirituala si-L iubesti pe Dumnezeu, sentimente cu care te impregneaza Duhul Sfant!

   Chakra 7

   A saptea si ultima chakra este"Uniunea cu Dumnezeu!" Crezi ca poti atinge aceasta uniune iara Prima Raza a Lui Dumnezeu de putere personala, stapanire de Sine si auto-disciplina? Crezi ca poti sa ai parte de"Uniunea cu Dumnezeu", fara iubirea neconditionata sau intelepciunea psihologica a lui Hristos?
   Nimeni nu ajunge la Dumnezeu decat prin intermediul Fiului, sau Duhului Sfant, prin intermediul Puternicei Prezenta Eu Sunt! Crezi ca poti atinge"Uniunea cu Dumnezeu" fara a sluji activ si inteligent in lumea reala? Servirea este legea vietii! Nu poti primi initieri sau Corpuri de Lumina fara a servi! Nu poti atinge"Uniunea cu Dumnezeu" fara a anihila tot ceea ce este negativ, situatie in care te ajuta Duhul Sfant!
   Nu poti sa obtii"Uniunea cu Dumnezeu" fara inspiratia, pasiunea, entuziasmul si dorinta spirituala pentru Dumnezeu, deoarece daca nu il doresti pe Dumnezeu sau pe Zeita, asemenea unui barbat sau unei femei care doreste aer, nu il/n-o vei gasi!
   Atunci cand lucrati cu chakrele in acest mod de ancorare a Trinitatii Lui Dumnezeu va deschideti sigiliile, le stapaniti, le integrati si le echilibrati, asa cum faceti si cu cele 7 Raze. Acestea sunt doua dintre cheile absolute pentru a obtine iluminarea in aceasta viata!

Nr. de pagini: 282
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.082 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.