Izvorul vindecarii e iubirea

Izvorul vindecarii e iubirea
-22%
Preț: 5,85 lei
7,50 lei (-22%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Religie

DESCRIERE

Izvorul Vindecarii e Iubirea, de Bruce Davis, este o carte iniţiatică, scrisă de doi vindecători care au descoperit, în decursul călătoriei lor de spiritualitate, că nici un vindecător nu poate vindeca decât cu iubire şi cu credinţă totală şi absolută în Dumnezeu.
Izvorul vindecării e iubirea este povestea adevărată a doi oameni care se întâlnesc în vis şi întreprind o călătorie cu un şaman din Alaska şi apoi cu vindecătorii mediumi din Insulele Filipine, într-o lume a smereniei, a credinţei şi a miracolelor. Lumea fascinantă a vindecătorilor din Filipine ne este descrisă cu dragoste şi fără părtinire de către Bruce şi Gennz Davis, care şi-au găsit acolo îndrumarea şi menirea în viaţă. Aventura lor dramatică demonstrează adevărul înţelepciunii şamanice şi a vindecării primitive, dezvăluind existenţa unui scop mai înalt pentru fiecare dintre noi. Toţi aceia care celebrează puterea visului, având credinţă şi ştiind că există ceva mai înalt, vor găsi în această carte un însoţitor preferat, pe care să-l ia cu ei în propria lor călătorie către împlinirea spirituală.
Iată câteva citate din această carte fascinantă şi foarte utilă celor care au pornit pe calea slujirii celorlalţi: "Nu uita",... "că Dumnezeu ştie de ce ai nevoie, chiar înainte ca tu să ştii".... "Cu cât te pui mai mult în slujba celorlalţi, cu atât Îi este Lui mai uşor să aibă grijă de tine."
Care disciplină e necesară pentru a deveni medium? Meditaţia constituie numai o parte din instruire. Ştiam însă că la baza ei se aflau iubirea, iertarea şi acceptarea propriilor noastre conflicte interioare. Vestea că Genny avea să devină medium stârnea în noi o mulţime de lucruri cu care trebuia să facem pace. Genny era sigură că nu dorea ca cineva care murise să vorbească prin ea. Ea dorea numai învăţători adevăraţi - învăţători cu o conştiinţă rafinată şi iluminată. Ştiam că mulţi mediumi şi au deschis minţile altor frecvenţe. Însă rareori un medium şi a deschis în totalitate şi inima. Acelaşi lucru e valabil şi pentru vindecători. Există vindecători mediumi care, pentru a vindeca, s au deschis energiei mentale. Dar deosebirea între acest fel de vindecare şi vindecarea spirituală constă în deosebirea care există între a ne folosi minţile şi a ne folosi inimile. În toate culturile, mediumitatea este diferită, în funcţie de calitatea energiei sau, mai important, de calitatea iubirii către care s a deschis mediumul respectiv.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.076 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.