Ioan Les, Set. Tratat de drept procesual civil - Volumul I si II

Ioan Les, Set. Tratat de drept procesual civil - Volumul I si II
-15%
Preț: 295,80 lei
348,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Anul publicării: 2014
Categoria: General

DESCRIERE

Volumul I cuprinde analiza comparativa a solutiilor promovate de noua legislatie procesuala si a celor statuate in alte coduri, in special ale unor tari europene dar si in raport cu reglementarile Codului anterior de procedura civila.

Lucrarea reprezinta un instrument indispensabil in procesul de aplicare si interpretare practica a normelor prescrise de noul Cod de procedura civila.

Tratatul de drept procesual civil se adreseaza nu doar magistratilor avocatilor consilierilor juridici mediatorilor si executorilor judecatoresti, ci si celor interesati de resorturile doctrinare ale institutiilor analizate, precum si studentilor facultajtor de drept, masteranzilor si doctoranzilor tuturor celor chemati sa slujeasca cu daruire, profesionalism si deplina impartialitate justitia romaneasca.

Volumul al II-lea al Tratatului de drept procesual civil este consacrat cailor de atac, procedurilor speciale, executarii silite si procesului civil international.

Autorii au insistat cu deosebire asupra noutatilor aduse de noul Cod de procedura civila in materia cailor legale de atac, cum sunt cele privitoare la procedura prealabila apelului si recursului, precum si la procedura de filtrare a recursurilor.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.