Inversiunea geometrica. Transformata Kelvin. Sinteza de camp in regim electric stationar

Inversiunea geometrica. Transformata Kelvin. Sinteza de camp in regim electric stationar
-15%
Preț: 68,00 lei
80,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Autor:
Anul publicării: 2020
Categoria: Geometrie

DESCRIERE

Cartea are doua distincte, dar care se intrepatund.

In prima parte, este studiat dispozitivul format din doua sfere echipotentiale. Rezultatele obtinute, referitoare la sarcinile imagine, capacitate, calculul campului si al potentialului sunt folosite pentru modelul dual electrocinetic. Pe aceasta cale, se determina formula de calcul exacta pentru priza de pamant sferica si se verifica precizia unor formule de calcul aproximativ pentru astfel de prize.

  In a doua parte, se aplica sinteza de camp electric stationar pentru a obtine sarcinile imagine pentru structuri electrostatice cunoscute, stabilite in primele capitole. Metoda astfel validata este folosita pentru modele cu simetrie cilindrica. Imaginile pentru un singur cilindru sunt aplicate pentru verificarea preciziei formulei de calcul aproximativ a capacitatii unei antene, iar imaginile pentru doi cilindri sunt folosite la verificarea preciziei unei formule pentru calculul rezistentei unei prize de pamant cilindrice. In ultima parte, se folosesc rezultatele sintezei la determinarea performantelor unui nou tip de separator electric.
 
  Metodele de sinteza sunt prezentate in amanunt, inclusiv calculele MathCad, care apar in integralitate in Anexe, facilitand astfel intelegerea metodelor moderne in sinteza.

An aparitie: 2020
Format: 25 X 17
Numar pagini: 276

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.062 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.