Invatam sa fim sanatosi – din taramul povestilor in viata reala

Invatam sa fim sanatosi – din taramul povestilor in viata reala
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Categoria: Altele

DESCRIERE

Lucrarea de fata a fost realizata cu scopul de a evidentia importanta adoptarii comportamentelor dezirabile, in vederea asigurarii si mentinerii starii de sanatate a elevilor. Prima parte contine povesti create de acestia, ca mijloace de promovare a comportamentelor care sa faciliteze adoptarea unui stil de viata sanatos. In cea de-a doua parte a lucrarii, sunt prezentate obiceiuri de viata pozitive, prin care elevii isi mentin sanatatea si starea de bine. Ultimele doua parti cuprind recomandari valoroase pentru elevi si parinti, cu scopul mentinerii sanatatii fizice si emotionale a copiilor. Subliniem faptul ca aceasta lucrare a fost realizata prin colaborarea interdisciplinara dintre specialisti din domenii, precum: nutritie si dietetica, stiinte ale educatiei, psihologie, psihoterapie si sanatate. Lucrarea se adreseaza deopotriva elevilor din clasele primare, parintilor si cadrelor didactice care doresc sa implementeze programe de educatie pentru sanatate eficiente.
Coordonatori si autori: Diana-Crina Marin , Musata-Dacia Bocos
Autori: Irina Petrea, Larisa Rusu, Ildiko Cordos, Daniela Cristina Popa, Nicoleta-Cristina Gheorghe, Marius-Viorel Vladut


Dimensions     13 × 20 cm
Numar de pagini  184
Data publicarii     2021

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.091 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.