Îngerii - mesagerii divini misterioşi

Îngerii - mesagerii divini misterioşi
-10%
Preț: 13,95 lei
15,50 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 973-87-469-7-3
Anul publicării: 2005
Pagini: 13x20cm
Format: 208

DESCRIERE

Îngerii - mesagerii divini misterioşi - Rex Hauk. Îngerii.

Această carte este o culegere de interviuri realizate de omul de televiziune american Rex Hauck cu cei mai cunoscuţi scriitori, medici, teologi şi filozofi americani contemporani care au studiat şi au scris despre lumea îngerilor, dar şi cu oameni obişnuiţi care au avut experienţe cu îngeri.
Scrisă în stilul accesibil al dialogului informal, cartea lui Rex Hauck este o veritabilă punte către lumea minunată a îngerilor, accesibilă chiar şi celor care nu cred în existenţa ei. Poveştile emoţionante ale oamenilor simpli care au fost intervievaţi ne invită la meditaţie asupra rostului vieţii şi ne fac să concluzionăm că nu e important cât ci cum trăim. Aşa cum spune scriitoarea K. Martin-Kuri, "indiferent ce dificultate apare în viaţa noastră, dacă acceptăm prezenţa şi grija plină de iubire a îngerului nostru păzitor, acceptăm în acelaşi timp şi iubirea lui Dumnezeu însuşi, care se manifestă astfel în viaţa noastră într-un mod foarte direct şi personal".

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.078 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.