Infractiunile legate de traficul de droguri in legislatia Republicii Moldova si in ce a Romaniei

Infractiunile legate de traficul de droguri in legislatia Republicii Moldova si in ce a Romaniei
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2020
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Prezenta monografie face parte din ceea ce ar trebui sa fie bagajul de informatii care este necesar sa il posede atat cei care compun tagma specialistilor dreptului, cat si tinerii (studenti sau nu), ei fiind cei mai expusi fenomenului infractional international al traficului de droguri.

Este cat se poate de adevarat ca, pentru a putea evita capcanele celor care contribuie la consolidarea si extinderea acestui flagel, trebuie sa fii informat despre modul cum functioneaza acesta, cum se dezvolta el si, totodata, cum poate fi combatut, motiv pentru care, noi, autorii, venim in intampinarea celor interesati cu expuneri si lamuriri intr-un mod detaliat.

Consideram ca este de datoria noastra, a celor care intelegem pericolul pe care il reprezinta traficul si consumul de droguri, sa expunem exhaustiv si logic care sunt consecintele pe termen scurt, mediu si lung a pozitionarii gresite in razboiul societatii cu stupefiantele si cu cartelurile care controleaza traficul de droguri.

Autori: Ludmila Dumneanu, Mihai Stefanoaia
ISBN: 978-606-39-0712-8
Format: A5
Pagini: 294

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.073 sec
7.4.11
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.