Inapoi pe Solaris

Inapoi pe Solaris
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Categoria: Proza diversa

DESCRIERE

„Treaz, dar visam cu ochii deschişi. Mi se părea că însuşi oceanul visător s-a transformat şi, în esenţa lui, este Hari. O Hari imensă, ce staţiona în spaţiul cosmic, într-un loc din spirala Orion, la câţiva ani-lumină de Terra. Dar era o Hari ce tăcea… deşi ar fi trebuit să spună povestea vieţii ei… de fapt a morţii ei şi să strige nedreptatea aceasta urzită de natură, că trebuie să mori… Şi o vedeam plecând, cu mine pe orbită, într-o alergare rapidă… ea, planeta Solaris preschimbată în Hari, despletită şi îmbujorată de boală… prin cosmos, spre o destinaţie ştiută doar de ea. Poate gonea către izvorul tinereţii veşnice şi al vieţii fără de sfârşit.“

”Dan Perșa are capacitatea- specifică numai marilor prozatori – de a-și surprinde cititorii cu fiecare nouă apariție editorială ce îi poartă numele.” Tudorel Urian

„Ce roman! Ultimul al lui Dan Perşa. L-am început cu neîncredere, dar l-am terminat în câteva ore, fără să-l las din mână – în afară de pauzele de ţigară.”

„O minunată poveste de dragoste, un roman impregnat de parfumul nostalgic al anilor tinereții, cu prieteniile, pasiunile, cu iubirile și visele vârstei de aur, când totul ți se pare cu putință.”

„Un amplu oniric… atât de oniric încât acest gen face la Dan Perșa un salt spre viitorul visului și îmi pare cea mai frumoasă metaforă citită vreodată.”

„Visul a fascinat mereu omenirea, care a încercat să îi descifereze mesajul, întrebându-se de multe ori, care este de fapt visul și care realitatea.”

„Sunt cărţi, poveşti care râmân în memoria noastră de unde transmit semnale mai mult sau puţin resimţite, care ne potenţează memoria şi propria imaginaţie.”

 

 

Format:13*20

Numar pagini:232

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

20,21 lei
26,95 lei (-25,01%)
7,80 lei
12,00 lei (-35%)
14,25 lei
19,00 lei (-25%)
Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.