In tara textelor frumoase. Clasa a III-a, Sofia Dobra

In tara textelor frumoase. Clasa a III-a, Sofia Dobra
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2017
Categoria: Generalitati

DESCRIERE

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3022 din 08. 01. 2018 si se regaseste la pozitia nr. 222 din anexa Ordinului.
Lucrarea este realizata in conformitate cu programa scolara pentru disciplina Limba si literatura romana, clasele a III-a -  a IV-a, aprobata prin Ordinul de ministru nr. 5003 din 02. 12. 2014.

La Atelierul de limba si literatura romana, invatarea se realizeaza prin joc si cooperare.
Cu o selectie motivanta de opere literare clasice si contemporane, ale unor scriitori romani si straini, auxiliarul abordeaza integrat cele trei domenii ale disciplinei - literatura, limba si comunicare -, conform modelului comunicativ-functional.

In fiecare unitate de invatare sunt propuse numeroase activitati de invatare pe grupe si in perechi, accentul fiind pus pe metodele activ-participative. Sunt utilizati, de asemenea, numerosi organizatori grafici care ii ajuta pe copii sa-si sintetizeze cunostintele intr-un mod placut si original.
Lucrarea reprezinta un excelent instrument de lucru pentru aprofundarea continuturilor prezente in oricare dintre manualele scolare aprobate. Poate fi utilizata atat in cadrul orelor de curs, in care este necesara suplimentarea activitatilor cat si acasa, pentru consolidarea celor invatate.
Elevii vor descoperi cu placere limba si literatura romana prin: lectura • exercitii de limba romana • exercitii de comunicare • teste.


Anul aparitiei: 2017
Numar pagini: 160
Format: 21x29

Vezi și alte cărți: opere, literare, clasice

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.078 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.