Impotriva ereziilo. Combatere si rasturnare a gnozei cu nume mincinos, volumul II

Impotriva ereziilo. Combatere si rasturnare a gnozei cu nume mincinos, volumul II
Preț: 27,20 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Religie

DESCRIERE

Lucrarea cuprinde scrieri ale Sfantului Irineu de Lyon impotriva mai multor invataturi gresite gnostice, in special ale discipolilor lui Valentin.

Sfantul Irineu si-a conceput lucrarea in doua parti: una dedicata expunerii sau demascarii, iar o alta dedicata combaterii sau respingerii lamureste Introducerea cartii.

Pe langa textul propriu-zis, lucrarea cuprinde o Introducere vasta care prezinta contextual si structurat apologia scrisa de Sfantul Irineu.

Traducerea din limbile greaca veche si latina, introducerea si notele lucrarii au fost realizate de Petru Molodet.

Speram ca traducerea celei de a doua carti din opera Impotriva ereziilor, publicatie inedita a Editurilor Patriarhiei Romane, va fi de folos celor care cauta cuvantul proaspat al apologetilor primelor veacuri crestine si tuturor celor care studiaza importanta epoca a perioadei de inceput a crestinismului, precizeaza Cuvantul inainte al editorilor.

 

Anul aparitiei: 2017
Numar pagini: 264
Format: 15x21

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.079 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.