Hristos vazut altfel. Adevaratul sens al Patimilor

Hristos vazut altfel. Adevaratul sens al Patimilor
-30%
Preț: 23,80 lei
34,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Pentru a ne mantui, pentru a ne smulge din pacat, Dumnezeu ne-a facut sa comitem o crima mai cumplita decat toate celelalte: uciderea fiului sau facut om.

Din ce motiv misterios a ales oare o solutie atat de greu de inteles? Ce Iisus s-a lasat osandit ca un criminal si ucis in chinuri groaznice, desi, dupa cum ne spun Evangheliile, daca ar fi voit, Tatal sau i-ar fi trimis legiuni de ingeri care sa-l salveze?

Explicatiile oferite de Biserica nu ne permit sa intelegem sensul profund al Patimilor lui Hristos. Ele contribuie, dupa opinia autorului, la adancirea crizei in care se afla Biserica din Occident. François Brune propune o alta cale, o alta traditie, izvorata din interpretarea Evangheliilor pe care unii teologi occidentali incearca sa le goleasca de sens.

 

Francois Brune a studiat latina si greaca la Sorbona, filosofia si teologia la Institutul catolic din Paris si la Universitatea din Tübingen, scrierile sfinte la Institutul Biblic din Roma. A predat in marile seminarii din Franta si a publicat numeroase lucrari in domeniile teologiei si paranormalului. Citam dintre ele cateva titluri: Pour que l’henime devienne Vien, editie in 1983, 1992 si 2008; Les morts nous parlent, 1993 traducere in romana: Mortii ne vorbesc, Ed. Enciclopedica, 1994; Choist et karma, 1995, tradu- cere in romana: Hristos si karma Ed. Univers Enciclopedic, 1997; Les miracles et autres prodiges, 200, traducere in romana: Miracole si minuni, Ed. Univers Enciclopedic, 2008; Saint Paul. Le témoignage mystique, 2003; traducere in romana: Sfantul Pavel, Marturia mistica, Ed. Univers Enciclopedic Gold, 2011; Le dernier miracle de la Vierge du Mexique, 2011.Anul aparitiei: 2013
Format: 13X20 cm
Nr. pagini: 2013

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.071 sec
7.4.16
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.