Homeopatia pentru toti

Homeopatia pentru toti
-15%
Preț: 13,60 lei
16,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Pagini: 264
Categoria: Altele

DESCRIERE

Aceasta carte nu este, desigur, prima de acest tip care a fost publicata. Autorul ei isi revendica insa o anumita originalitate: aceea a autenticitatii. Spre deosebire de multe altele, lucrarea de fata nu este doar o compilatie literara, desprinsa de realitatea practica. Decurgand dintr-o bogata experienta clinica, propune tratamente verificate, usor de aplicat si de administrat, care vor demonstra inca o data eficacitatea terapiei homeopatice. De aceea, nu sunt prezentate in cuprinsul acestei carti decat remedii si tratamente pe care le-a testat autorul si gratie carora a obtinut rezultate concrete. Dilutiile prescrise sunt, de asemenea, cele care si-au dovedit eficacitatea in mod repetat.

Tot mai multe persoane apeleaza in prezent la remediile homeopatice, recurgand la automedicatie atunci cand este posibil sau adresandu-se unui specialist.

Lor le este destinata in primul rand cartea de fata, ce se doreste a fi un veritabil indrumar pentru o viata mai sanatoasa: o puteti consulta de la primele simptome ale unei tulburari, in asteptarea sfaturilor medicale sau pentru a intelege mai bine retetele medicului dumneavoastra de familie.

De asemenea, cartea de fata constituie un manual introductiv pentru cei care doresc sa se initieze in practica homeopatica, indemnati fiind de o ruda, un prieten sau un vecin.

Cartea are o structura foarte simpla: trei parti distincte, cu o succesiune de texte ordonate alfabetic in cadrul fiecareia. La inceput, "Termenii utilizati in homeopatie": cateva definitii si reguli fundamentale de utilizare, care va vor permite sa intelegeti si sa folositi cu eficienta si in deplina siguranta, remediile homeopatice. Cea de-a doua parte, "Ce tulburari putem trata singuri", se constituie intr-o lista de simptome si afectiuni, pentru fiecare fiind prezentate remediile indicate, dilutia corecta si modalitatea de administrare. Ultima parte a cartii, "Remediile homeopatice", cuprinde lista principalelor medica-­mente utilizate in practica homeopatica, cu o prezentare generala a fiecaruia. Cu alte cuvinte, aveti la dispozitie un dictionar in trei parti, care va ofera posibilitatea ca, in numai cateva minute, sa intelegeti situatia cu care va confruntati si sa luati masurile de rigoare.

CUPRINS

Introducere

Termenii utilizati in homeopatie

Ce tulburări putem trata singuri

Remediile homeopatice

Index

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.074 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.