Heidegger si esenta omului - Michel Haar

Heidegger si esenta omului - Michel Haar
-20%
Preț: 16,59 lei
20,74 lei (-20,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2003
Categoria: Tratat

DESCRIERE

Pesemne ca destinul filozofiei lui Heidegger in secolul XX nu ar fi fost acelasi daca o seama de ginditori francezi nu ar fi intrat in dialog, imediat dupa razboi, cu filozoful german.
Michel Haar, profesor de filozofie contemporana la Universitatea Paris I – Sorbona, parcurge in lucrarea de fata intregul drum al gindirii heideggeriene din perspectiva esentei omului. Cercetarea lui Michel Haar se deschide cu analiza fiintei-intru-moarte, trece prin problematica temporalitatii si se centreaza pe disimetria din cadrul relatiei om-fiinta. Antiumanismul de care nejustificat a fost acuzat Heidegger nu reprezinta altceva decit ruptura radicala cu antropocentrismul ce domina zorii epocii moderne..

Traducator: Laura Pamfil
Editia: 1
Data editiei: 2003
Grafica: Ioana Dragomirescu Mardare
Redactor: Cristian Ciocan
Format: 13x20 cm
Numarul de pagini: 283
Numarul de volume: 1
ISBN: 973-50-0081-4

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.089 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.