Hartuirea in raporturile de munca Practica judiciara. Norme procedurale

Hartuirea in raporturile de munca Practica judiciara. Norme procedurale
-15%
Preț: 51,00 lei
60,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2020
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Lucrarea a fost conceputa in vederea facilitarii procesului de accedere la jurisprudenta in materia hartuirii in raporturile de munca. Prin intermediul sau, este posibila studierea abordarilor interpretative ale instantelor de judecata specializate in a transa, din perspectiva judiciara, litigiile de munca cu privire la legislatia care reglementeaza diversele sectoare si implicatii existente in context lucrativ, reliefandu-se, prin prisma conflictelor judiciare prezentate, tematica propusa, respectiv hartuirea, ca element atitudinal-comportamental, dar si reglementat legislativ, care perturba spectrul relational-colegial si, implicit, activitatea si rezultatele muncii prestate.

Cuprins: Lucrarea reprezinta o culegere jurisprudentiala in materia hartuirii in raporturile de munca si cuprinde o bogata coloratura de spete ancorate in cadrul acestui domeniu.

Puncte forte: Prezenta lucrare reprezinta mai mult decat o simpla compilatie jurisprudentiala, remarcandu-se prin diversitatea cauzelor de hartuire in raporturile de munca prezentate, dar si completate cu note explicative, atat de natura legislativa, cat si jurisprudentiala, cu caracter intern, european si international, astfel incat corelarea si confirmarea hotararilor judecatoresti, unele in raport cu altele, sa evidentieze intr-un mod cat mai unitar calitatea de izvor de drept a jurisprudentei.

 

Lucrarea se adreseaza:

- studentilor Facultatii de Drept sau oricaror facultati de sorginte juridica si administrativa care poseda in cadrul ofertei educationale disciplina Dreptul Muncii;

- instantelor specializate in conflicte ori litigii de munca, dar si avocatilor care ofera reprezentare in aceasta ramura a dreptului privat;

- oricaror teoreticieni si practicieni ai dreptului care doresc sa-si clarifice/consolideze cunostintele pragmatice, judiciare in materia hartuirii in raporturile de munca.

 

Autor: Oana Cristina Niemesch
Ed. coord. de: Lucia Uta
ISBN: 978-606-39-0657-2
Format: A5
Pagini: 395

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.072 sec
7.4.16
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.