Guerrilla Creativity

Guerrilla Creativity
-30%
Preț: 15,33 lei
21,90 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-99937-8-8
Editura:
Anul publicării: 2002
Pagini: 224
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Despre carte
Un meme este un simbol explicit ce foloseste cuvinte, fapte, sunete, sau desene ce comunica pe deplin o idee. In doua secunde un meme sa spuna cine esti si de ce ar trebui cineva sa cumpere de la tine in loc sa cumpere de la concurenta. Un meme trebuie sa transmita o reactie emotionala si sa genereze o dorinta.
Roata este un meme. Gherila este un meme. Cowboy-ul Malboro este tot un meme. Dupa ce vezi o roata, stii imediat cum sa o folosesti si de ce este atat de utila. Nu este necesar nici o explicatie. Un meme bun poate propulsa un produs sau un serviciu pe culmea succesului.
Guerrilla Creativity arata cum poate cineva, chiar cineva care nu se considerea creator, sa creeze propriul meme si sa-l foloseasca cu succes. Creativitatea de gherila in marketing porneste de la verbul a vinde si se termina cu un meme irezistibil. Asta vei invata din aceasta carte. Sa fii un luptator de gherila creator pentru care succesul sa se masoare in primul rand in bani si mai putin in premii de creatie. "Cu premiile nu-ti poti plati facturile", spune Levinson.

Despre autor
Jay Conrad Levinson este autor a 42 de carti de marketing dintre care 14 fac parte din seria Guerrilla Marketing, "cea mai bine vanduta serie de carti din istorie". Cartile lui au fost traduse in 37 de limbi si sunt folosite ca manuale de predare inclusiv in cursurile de MBA din intreaga lume.
A creat inca din 1958 reclama pentru multe companii mari si mici din intreaga lume. A obtinut numeroase si prestigioase premii pentru grafica, reclama de televiziune, video si radio. Este lider al workshop-urilor in domeniul marketingului.
Renumit profesionist in marketing, Jay Conrad Levinson a fost vicepresedinte al J. Walter Thomson Advetising si director de creatie la Leo Burnett Advertising inainte de a-si infiinta propria companie de consultanta in marketing, Guerrilla Marketing International.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.067 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.