Glosar de termeni logistica si Supply Chain - Dictionar de termeni de logistica si Supply Chain

Glosar de termeni logistica si Supply Chain - Dictionar de termeni de logistica si Supply Chain
Preț: 90,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2009
Categoria: Logica

DESCRIERE

Glosar de termeni logistica si Supply Chain - Dictionar de termeni de logistica si Supply Chain Descriere - Glosar de termeni logistica si Supply Chain - Dictionar de termeni de logistica si Supply Chain. Industria Logisticii si a supply Chain-ului este o lume fascinanta, dinamica si plina de zilnice provocari. Ca in orice domeniu de activitate si(sau indeosebi) in cazul Logisticii si Supply Chain-ului fluxul informational este crucial pentru buna desfasurare a activitatii. Pentru o buna si eficienta colaborare intre participantii din Supply Chain este necesar ca toti"sa vorbeasca aceeasi limba"... avand aceeasi intelegere asupra unui anumit concept/termen specific atunci cind il folosesc.
  Glosarul este strcturat intr-o maniera intuitiva permitand un acces extrem de facil la termenul/conceptul cautat. Astfel termenii/conceptele sunt impartite pe coloane, cea din stanga pentru termenul/conceptul si explicatiile in limba engleza iar cea din drepta echivalentul (cu explicatii aferente) din limba romana.
 
 
    COORDONATOR: Palasan Florenta Adriana 
    Nr. pagini: 420

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.041 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.