Ghidul narcisistului, Linda Martinez Lewi, Globo

Ghidul narcisistului, Linda Martinez Lewi, Globo
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

DLinda Martinez-Lewi, doctor in psihologie, este expert clinician in personalitatea narcisista. Ca psihoterapeut licentiat, cu multi ani de experienta profesionala, a lucrat cu numeroase persoane care au suferit abuzuri psihologice si emotionale din partea unor personalitati narcisiste: soti, parinti, frati, sau chiar fosti soti narcisisti. ”In acest valoros ghid, psihoterapeutul imbina analiza clinica cu profilele psihologice ale unor personalitati faimoase pe care ea le considera narcisiste (de ex. Pablo Picasso, Frank Lloyd Wright, Ayn Rand), pentru a recunoaste si a aborda corect comportamentul narcisic. Autoarea se concentreaza asupra narcisistului de nivel inalt: „individul omnipotent, grandios si adeseori carismatic, cu o ambitie excesiva”, distingand intre narcisici si personalitati antisociale sau cu tulburari de tip borderline. 

 

 

 

In continuare, prezinta o perspectiva istorica si societala asupra narcisismului, explicand transmutarea acestei categorii, in cadrul psihopatologiei, de la nevroze, la tulburari de personalitate. Ea se bazeaza permanent atat pe studii relevante de caz din experienta personala de practician privat cat si pe biografii secundare solide. Isi incheie demersul cu o discutie despre abordarile estice (de ex. meditatia) si rolul lor decisiv in contracararea comportamentului narcisic distructiv. Cartea este scrisa cu onestitate si calm, reusind sa indeplineasca scopul autoarei, anume acela de a-si ajuta cititorii sa identifice si sa se protejeze de o abordare naiva a acestor tipuri de personalitati.”

Anul aparitiei: 2016

Nr. pagini: 288 pagini

 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.078 sec
7.4.21
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.