Ghidul masterandului

Ghidul masterandului
PRP: 22,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 19,47 lei
Diferență: 3,43 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:

DESCRIERE

Lucrarea " Ghidul masterandului" se doreste a fi un instrument ajutator pentru studentii facultatilor de drept, istorie  sau stiinte politice care doresc sa urmeze un curs de masterat in aceste domenii, precum si pentru cei care sunt interesati sa se familiarizeze cu normele de intocmire si redactare a unei lucrari stiintifice.

 

Scopul principal al lucrarii este, asadar, cel al dobandirii de catre studenti, si nu numai, a elementelor indispensabile pentru o abordare corecta a provocarilor pe care le ridica un curs de masterat, in vederea maximizarii rezultatelor.

O atentie sporita a fost acordata disertatiei, lucrare care trebuie sa reflecte cunostintele si  capacitatile de cercetare acumulate de masterand in perioada studiilor. S-a insistat asupra normelor de intocmire si redactare a lucrarii, prezentandu-se si unele modele de disertatie. in incercarea de a oferi un ajutor cat mai consistent celor interesati, s-a insistat asupra modului de sustinere a lucrarii de disertatie in fata comisiei de evaluare si a dialogului pe care candidatul ar trebui sa-l aiba cu membrii comisiei de examinare, precum si asupra unor informatii necesare procesului de tehnoredactare, care sa faciliteze obtinerea unui document cu calitati grafice superioare.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1059 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.