Ghid De Monografii Contabile Pentru Asociatii Si Fundatii

Ghid De Monografii Contabile Pentru Asociatii Si Fundatii
-20%
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 328
Categoria: Ghid

DESCRIERE

Lucrarea de fata cuprinde actualizarea la data de 1 septembrie 2004, pe baza planului nou de conturi, a principalelor probleme cu care se confrunta functionarii care lucreaza in domeniul financiar-contabil si de audit al asociatilor, fundatiilor, unitatilor de cult si asociatilor de proprietari care tin evidenta contabila in partida dubla, sindicatelor, caselor de ajutor reciproc ale salariatilor si pensionarilor, partidelor politice, organizatiilor straine care desfasoara activitati caritabile si de asistenta sociala in Romania, in parteneriat cu organizatii romane etc.
Principalul obiectiv pe care l-a urmarit autoarea in prezenta lucrare a fost dotarea cititorilor sai fideli cu un set de 41 monografii contabile "STAS" care privesc operatiunile frecvent intalnite in administrarea fondurilor persoanelor juridice fara scop patrimonial citate anterior. In plus, se prezinta si reglementarile din Codul fiscal privind impozitarea profitului realizat si a veniturilor realizate cu TVA, precum si ultimile modificari aduse legii contabilitatii prin OG nr.70/13 august 2004.
Aceasta lucrarea noua este un ghid sintetic de lucru al functionarilor angajati in administrarea patrimoniului persoanelor juridice fara scop patrimonial, precum si al contabililor, expertilor contabili, auditorilor financiari si organelor de control ale statului care desfasoara activitati de expertiza si control asupra executiei bugetelor de venituri si cheltuieli a acestor persoane, in mod independent sau in baza unor acte normative.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.067 sec
7.4.16
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.