George Cosbuc, Octavian Goga - pagini alese (Continuitatea romantismului si a clasicismului in literatura romana)

George Cosbuc, Octavian Goga - pagini alese (Continuitatea romantismului si a clasicismului in literatura romana)
-15%
Preț: 6,80 lei
8,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Generalitati

DESCRIERE

In colectia„Cartea pentru scoala“, Editura Universitara ofera elevilor din invatamantul primar, gimnazial, liceal, arte si meserii, cadrelor didactice, studentilor, parintilor, publicului larg interesat de cunoasterea valorilor literaturii romane lucrari auxiliare, in conformitate cu Programele scolare de limba si literatura romana pentru invatamantul preuniversitar in vigoare.
 
Lucrarile vor cuprinde: pagini alese de literatura romana prevazute pentru studiu, comentarii, sugestii, rezumate, analize literare, sinteze, personaje literare, aprecieri critice, notiuni de teorie literara, teste de evaluare.
 
Prin continut, lucrarile vin in sprijinul studiului la clasa, individual, in pregatirea si sustinerea tezelor, testelor de evaluare, examenelor si concursurilor scolare.
 
Colectia va cuprinde: V. Alecsandri, M. Eminescu, I.L.Caragiale, I. Creanga, I. Slavici, O. Goga-G. Cosbuc, Simbolismul romanesc, Poezia secolului XX si inceputul secolului XXI, Proza, cu: basmul cult si popular, povestirea, nuvela, schita, romanul; Dramaturgia, cu: drama, comedia, tragedia si se va incheia cu un mic Dictionar de literatura universala, care va include scriitori, opere referentiale, personaje literare.

Despre autor
Constanta Barboi
Anul publicarii: 2008
Pagini: 297
Editia: I

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.