Geografie. Manual pentru clasa a IV-a 2021, Octavian Mândruţ, CORINT

Geografie. Manual pentru clasa a IV-a 2021, Octavian Mândruţ, CORINT
PRP: 32,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 24,02 lei
Diferență: 8,88 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2021

DESCRIERE

OCTAVIAN MANDRUT – profesor doctor in geografie, cercetator stiintific pr. I, autor de manuale scolare (pentru clasele III–XII), atlase, culegeri de sinteze si teste, lucrari din diferite domenii ale geografiei, ghiduri metodologice, printre care primul ghid de evaluare la geografie, caiete de activitate independenta a elevilor, cursuri universitare.

NICOLETA STANICA – profesor doctor, inspector scolar pentru invatamant primar in cadrul ISJ Ilfov, profesor asociat in cadrul Universitatii Bucuresti − Facultatea de Stiinte ale Educatiei, formator national, autor de programe scolare pentru ciclul primar, manuale scolare, auxiliare, ghiduri.

Referenti:

- Conf. univ. dr. Marcu Stasac, Facultatea de Geografie, Turism si Sport, Universitatea din Oradea.
- Prof. gr. I Mihaela Zugravu, inspector scolar pentru invatamant primar, ISJ Brasov.

De ce sa-l alegi?

1. Construieste o trecere convingatoare (succesiva) de la localitatea natala la planeta. Elevii vor intelege ca universul existentei lor este, in acest moment, planeta ca intreg. Manualul nu este incarcat cu denumiri, fiind usor de parcurs.

2. Imbina elemente geografice generale cu cele ale tarii, regiunii si orizontului local. Asigura, astfel, o raportare intuitiva la spatii mai mici sau mai mari, trecand de la perceperea directa a realitatii (orizontul apropiat, orizontul local, regiunea, judetul), la o percepere mediata, frecvent indirecta (tara, continent, planeta).

3. Invatarea pune accentul pe interactiunea dintre elementele oferite (imagini harti, scheme, date, texte) si actiunea exploratorie a elevului, sub indrumarea competenta a cadrului didactic.

4. Ofera o larga disponibilitate de alegere, inclusiv prin realizarea unor portofolii. La acest nivel sunt propuse, de asemenea, activitati de investigatie, studiu pe teren, activitati independente si de grup.

5. Ofera posibilitatea de a realiza o invatare flexibila, de a dezvolta interesul elevilor pentru informare, actiune, reflectie si autoevaluare. Manualul digital cuprinde mai multe sarcini de fixare si autoevaluare, jocuri etc

 

Autori: Octavian Mandrut, Nicoleta Stanica
Anul aparitiei: 2021
Numar pagini: 88
Format: 21x26

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.