Geografie. Bacalaureat 2011 - Europa, Romania, Uniunea europeana (Probleme fundamentale)

Geografie. Bacalaureat 2011 - Europa, Romania, Uniunea europeana (Probleme fundamentale)
-35%
Preț: 19,44 lei
29,90 lei (-34,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Geografie. Bacalaureat 2011 de Octavian Mandrut. Prezenta culegere continua la un nivel nou culegerile anterioare care au insotit manualul de geografie al Editurii Corint, incepand din anul 2007, ca parte a sistemului de instruire (manual, ghidul profesorului, atlase scolare) derivat din noul curriculum scolar pentru clasa a XII-a, Europa - Romania - Uniunea Europeana.

Culegerea din acest an cuprinde urmatoarele parti:

- Elemente de reper (pentru localizarea cartografica a fenomenelor)
- 15 teste constituite conform cerintelor examenului de bacalaureat 2011 si a evaluarii continue, cu trei tipuri de subiecte
- Baremele asociate testelor
- Date de informare complementare (tarile prevazute in programa de examen, elemente de geografie a Europei, regiunile geografice ale Romaniei).

Lucrarea poate fi utilizata pentru pregatirea examenului de bacalaureat, fiind con-struita in conformitate cu programa de examen.


Format: 16,5 x 23, cm
Numar pagini: 144
Aparitie: 2010
Vezi și alte cărți: Geografie, Bacalaureat 2011

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.083 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.