GEOGRAFIA ROMANIEI. MANUAL PENTRU CLASA A XII-A

GEOGRAFIA ROMANIEI. MANUAL PENTRU CLASA A XII-A
-25%
Preț: 13,43 lei
17,90 lei (-24,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-684-527-3
Editura:
Pagini: 112
Categoria: Geografie

DESCRIERE

Prezentare:

Manualul, valabil pentru toate filierele si conceput de un colectiv de eminenti autori, cadre didactice universitare - Grigore Posea: Geografie. Manual pentru clasa a VII-a, Geografie. Manual pentru clasa a VII-a (in lb. germ.), Geografie. Manual pentru clasa a VII-a (in lb. magh.), Geografie pentru clasa a VII-a. Caietul elevului; Geografie pentru clasa a VII-a. Ghidul profesorului, Geografia Romaniei. Manual pentru clasa a VIII-a, Geografia Romaniei pentru clasa a VIII-a. Caietul elevului, Geografie. Manual pentru clasa a 9-a, Geografie. Manual pentru clasa a10-a, Geografie. Manual pentru clasa a 11-a; Nicu Aur: Geografie. Manual pentru clasa a10-a, Geografie. Manual pentru clasa a 11-a - pune la dispozitia elevilor, pe langa cunostintele teoretice de parcurs (sustinute de o iconografie adecvata, cartografica sau pur ilustrativa), o gama larga de Intrebari, exercitii si aplicatii, in cadrul celor patru teme principale ale structurii, doua Teste de evaluare semestriala (I, respectiv II), o propunere de Evaluare finala, un Glosar esentializat si, corespunzator celor acelorasi patru teme principale, Teste de autoevaluare.

Cuprins:

Probleme fundamentale ale cadrului natural; Comunitatea si activitatile umane; Regiunile geografice si dezvoltarea durabila; Romania in Europa si in lumea contemporana; Evaluare semestriala II; Evaluare finala; Glosar; Bibliografie selectiva; Teste de autoevaluare.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.