Geneza uitata de Radu Cinamar
43,20 lei
48,00 lei (-10%)

Geneza uitata de Radu Cinamar

Geneza uitata de Radu Cinamar
-10%
Preț: 43,20 lei
48,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2019
Categoria: Romane

DESCRIERE

Cartea - Geneza uitata - apare intr-un format nou, mai mare, fiind totusi cea mai voluminoasa dintre titlurile seriei de pana acum. Remarcam simetria pe care autorul pare sa o respecte in cadrul volumelor sale: dupa fiecare expeditie printr-un tunel, urmeaza un volum ce trateaza un subiect separat, dupa care se revine la expeditia prin tunelul urmator.
 

„GENEZA UITATA” este al saselea volum din seria „Radu Cinamar” si el reprezinta fara indoiala un pas inainte atat din punctul de vedere al stilului editorial, cat si din cel al expunerii informatiei.


Astfel, volumul 3 („Misterul din Egipt – Primul tunel”) a fost urmat de volumul 4 („Pergamentul secret”), pentru ca volumul 5 sa trateze o noua expeditie („In interiorul Pamantului – Al doilea tunel”). Volumul 6 („Geneza uitata”) apare ca fiind un volum de-sine-statator, iar daca aceasta logica de publicare se va aplica in continuare, atunci ne putem astepta ca volumul 7 din serie sa trateze despre expeditia prin cel de-al treilea tunel, care este si ultimul din Complexul secret din Muntii Bucegi.

Noul volum („Geneza uitata”) prezinta un subiect uimitor prin complexitatea si bogatia informatiei, dar cele peste 70 de desene elaborate sunt menite sa usureze intelegerea textului. Miezul lucrarii il reprezinta subiectul originii adevarate a omului si a evolutiei sale complexe de-a lungul erelor. Sunt explicate de asemenea unele dintre „punctele fierbinti” ale istoriei umanitatii, care fie nu au fost cunoscute niciodata, fie au fost tratate de pe pozitii mitologice: Atlantida, Troia, Shambala, Hiperborea etc.

Prezentarile sunt bulversante atat prin diversitatea lor, cat si prin acuratetea explicatiilor oferite, care imbina cunoasterea ezoterica pura cu anumite elemente stiintifice. Un accent deosebit este pus pe existenta si manifestarea sasurilor interdimensionale, acele portaluri aflate la „intersectiile” dintre planul fizic si cel eteric.

Din punctul de vedere al editurii noastre, consideram ca prin publicarea acestui volum Radu Cinamar a ridicat in mod evident stacheta intelegerii si a tratarii subiectelor pe care le prezinta in cartile sale. Dupa cum chiar el se destainuie in nota sa de inceput:

„Chiar daca notiunile prezentate in aceasta carte par a fi dificile, totusi am considerat ca este necesar sa fac un pas inainte si sa expun in acest fel unele aspecte mai profunde. Consider de asemenea ca elementele prezentate in celelalte volume au pregatit terenul pentru o justa intelegere a semnificatiilor ezoterice si de alta natura pentru cititorul interesat, astfel incat lectura prezentului volum si a celor care vor urma sa aiba sens si coerenta.

Voi continua cu acest gen de abordare mai elaborata, care a devenit o necesitate in contextul vremurilor pe care le traim. Am speranta ca cititorii acestei serii de volume vor intelege in mod corect demersul meu si dorinta sincera de a expune lumii unele aspecte necunoscute ale realitatii in care traim.”

Cuprins:


Nota autorului
Pamantul in sectiune
Aberatia „Pamantului plat"
Corectii importante 
Originea omului pe Pamant: din cosmos spre nivelul cuantic
Tenekau si clipa fundamentala a omenirii. Inceputurile
Splitarea evolutiei: ramurile ENL si ENK
Genomul reinventat
Shambala
Marele razboi Tars
Hiperborea
Consiliul planetar din Teotihuacan
Atlantida
Constructia piramidelor din Egipt
Sfinxul, eterna enigma
Troia. Resorbtia civilizatiei Maya
Anunnaki: o problema delicata

Am scris aceasta carte cu avant, in dorinta de a oferi cititorilor baza reala a istoriei omenirii, in punctele ei esentiale. Era un proiect mai vechi, o nazuinta pe care o aveam inca din anul 2004, dupa ce am urmarit stup fiat in Sala Proiectiilor unele imagini din trecutul "interzis" al umanitatii.


Doua au fost motivele principale pentru care nu am implinit mai repede acest proiect: pe de o parte, nu aveam suficienta informatie ca sa creionez o viziune pertinenta asupra destinului omenirii, de la inceputurile sale si pana in prezent; pe de alta parte, in perioada respectiva nu am avut permisiunea sa revelez decat o foarte mica parte din ceea ce stiam deja. Chiar si in prezent mi s-a recomandat sa nu fac dezvaluiri despre unele momente "delicate" din istoria umanitatii - care ar putea zdruncina din temelii conceptiile de natura religioasa ale unor categorii de oameni - ori despre alte evenimente sensibile de natura politica si geostrategica, din auza unor probleme sau "jene" guvernamentale ce ar putea sa apara.


Dupa ce am incheiat de seri textul acestei carti, recitindu-l pentru corectura mi-am dat seama ca el ar putea 6 destul de complicat si chiar "stufos" pentru o intelegere facila. Cateva zile am ramas in dubii, nestiind prea bine ce sa fac. In cele din urma am realizat ca o simplificare a sa ar Putea naste mai tarziu alte intrebari, astfel ca am decis sa "risc" si sa trimit spre publicare versiunea integrala.


Indraznesc totusi sa fac o sugestie cititorului: cel putin capitolele 4, 5, 6 si 7 trebuiesc parcurse cu atentie, pentru a intelege bine radacinile "proiectului uman". Recitirea unor fragmente din cuprinsul lor ar fi de asemenea de folos si ar contribui la o cunoastere mai buna a ceea ce s-a petrecut in acele timpuri foarte indepartate.
Chiar daca notiunile prezentate in aceasta carte par a fi dificile, totusi am considerat ca este necesar sa fac un pas inainte si sa expun in acest fel unele aspecte mai profunde. Consider de asemenea ca elementele prezent In celelalte volume au pregatit terenul pentru o justa intelegere a semnihcatiilor ezoterice si de alta natura pentru cititorul interesat, astfel incat lectura prezentului volum si a celor care vor urma sa aiba sens si coerenta.


Voi continua cu acest gen de abordare mai elaborata, care a devenit necesitate in contextul actual al vremurilor. Am speranp ca cititorii acest i serii de volume vor intelege in mod corect demersul meu si dorinta sincera de a expune lumii unele aspecte necunoscute ale realitatii in care traim,


Format     14. 5 x 21 cm
Anul lansarii: 2019
Nr. pagini: 336

Vezi și alte cărți: Radu, Cinamar, Cartea

OPINIA CITITORILOR

Rating general
5 (1 review)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5

Cartea Geneza uitata este volumul 6 din seria Radu Cinamar

Asteptam de mult timp aparitia cartii Geneza uitata de Radu Cinamar, am si facut comanda.
Created in 0.079 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.