Gânduri pentru fiecare zi 2008

Gânduri pentru fiecare zi 2008
-15%
Preț: 15,73 lei
18,50 lei (-14,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 400
Format: 10 x 16
Categoria: Religie

DESCRIERE

Gânduri pentru fiecare zi 2008. Gânduri pentru fiecare zi 2008 - Omraam Mikhaël Aïvanhov.

4 Ianuarie: Aspiraţi la liniştea interioară? Puţine lucruri sunt atât de greu de obţinut. Lucraţi însă asupra ideii de a iubi, de a face bine, de a ierta şi de a aduce peste tot armonia… Va veni şi clipa în care această idee va devei atât de puternică încât vă va impregna toate celulele: ele vor începe să vibreze la unison cu ea. Atunci liniştea se va instala încet-încet în voi şi nu vă va mai părăsi.
# Evident, viaţa pe pământ este astfel făcută încât este imposibil ca, într-un moment sau altul, anumite evenimente să nu vă tulbure. Dar ele nu vor face decât câteva valuri de suprafaţă; în profunzime, veţi simţi mereu că liniştea domneşte în voi. Ommraam Mikhaël Aïvanhov

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.063 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.