Gabriela Mihailescu - Manifestari neurologice in boli digestive

Gabriela Mihailescu - Manifestari neurologice in boli digestive
-5%
Preț: 71,25 lei
75,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2016
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Lucrarea este un ghid practic, care uneste doua specialitati medicale – gastroenterologia si neurologia. Foarte bine documentata si sistematizata, cu o bibliografie exhaustiva si recenta, aceasta priveste frecventele cazuri in care patologiile digestive si neurologice se intrepatrund. In aceste situatii, integrarea semnelor si a simptomelor in vederea stabilirii unor diagnostice si tratamente corecte este esentiala.
 
Consultarea acestei carti ar putea simplifica mult munca neurologilor, a gastroenterologilor, a hepatologilor, a specialistilor in medicina interna, medicina de familie, medicina de urgenta, anestezisti, chirurgi care practica transplantul hepatic sau chirurgia bariatrica, si a tuturor celor interesati in a privi pacientul ca un intreg.

Cartea trateaza in prima parte manifestarile neurologice prezente in bolile hepatice, genetice sau dobândite, iar cea de a doua parte abordeaza manifestarile neurologice prezente in bolile tubului digestiv si ale pancreasului. Este rezultata din practica medicala a echipei coordonate de dr. Gabriela Mihailescu, echipa formata din specialisti cu multa experienta clinica, didactica si in elaborarea de lucrari stiintifice, activând la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti: profesor universitar dr. Ioan Buraga (medic primar neurolog), sef de lucrari dr. Sanda Maria Nica (medic primar neurolog), dr. Cristina Baetu (medic specialist neurolog) si dr. Ioana Buraga (medic specialist anestezie terapie intensiva) si la Spitalul Clinic Fundeni - dr. Letitia tugui (medic primar gastroenterolog). Lucrarea poate fi gasita in prezent la librariile Centrului de Librarii Bucuresti, cât si la sediul Editurii Viata Medicala Româneasca.

Consultarea aceste noi lucrari faciliteaza rezolvarea unor probleme de diagnostic interdisciplinar si tratament, crescând astfel eficacitatea actului medical si calitatea vietii pacientilor.


Anul aparitiei: 2016
Numar de pagini: 390

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.066 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.