Funky Business Forever. Cum sa ne bucuram de capitalism

Funky Business Forever. Cum sa ne bucuram de capitalism
-10%
Preț: 53,10 lei
59,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Funky Business Forever. Cum sa ne bucuram de capitalism. Prezentare - Funky Business Forever. Cum sa ne bucuram de capitalism. În 2003, Funky Business revolutiona modulîn care priveai economia, societatea si propria ta valoare. Red Magazine o considera„cea mai mobilizatoare biblie a filozofiei moderne de afaceri“. Dupa 6 ani, cei doi funksteri seîntreaba cum au trecut teoriile lor testul timpului si mai alesîncotro neîndreptam.

Vreti sa stiti ce trebuie sa faceti mâine? Cine poate sti? Funky Business Forever vaîncurajeaza sa privitiîn jur si saîncercati saîntelegeti lumea. Si va ofera o varianta deîntelegere a lumii, pornind de la 19 adevaruri funky si implicatiile lor: valul de ieftiniri, feminizarea activitatilor umane, stateleînlocuite de metropole, competitia generica si capitalistii anonimi, corporatia traditionala modificata de progresul tehnologic sau locul tauîn reteaua globala.

FUNKY BUSINESS FOREVER nu este o carte practica despre economia noua, scrisa de niste profi de la o scoala de afaceri din Europa Centrala. Aceasta a fost si este o carte despre ceea ce e nouîn economia noastra si nu despre noua economie. Funky Business nu poate fi numita o carte de tip«know-how». Funky Business a dat unînteles coerent lumii care neînconjoara. Dar ea nu spune ce-ar trebui sa facem mâine. Cum ar putea oare?Însa Funky Business Foreverîiîncurajeaza pe oameni saînceapa sa-si ia notite cu privire la lucrurile pe care le vad si le simtîn vietile lor personale si profesionale. A vedea si a crede alcatuiesc radacina actiunii. Nimic nu e mai funky si mai practic decât o idee geniala. Speram ca Funky Business Forever sa va ofere inspiratieîn ceea ce observati siînvatati.

N-am facut altceva decât sa privim la Funky Business prin lentilele celei de-a doua jumatati a primului deceniu din noul mileniu. Pe masura ce citeam cartea, am constatat ca nu mai suntem de acord cu unele aspecte din ea. Uneori ne-am dovedit mai putin vizionari decât ne imaginasem noi. Ne pare rau ca China se remarca printr-o absenta notabila. Am renuntat la o multime de exemple, am actualizat cifrele ori de câte ori s-a impus si am adaugat un comentariu acolo unde gândirea noastra a evoluat– sau unde lucrurile au evoluat de la sine. De asemenea, am solicitat parerile miilor de cititori cu privire la ultimii ani si la tendintele ce capata contur acum. Le multumim din suflet tuturor celor care si-au gasit timp sa ia legatura cu noi, analizându-ne ideile. Speram ca rezultatul final sa fie unul atât vesnic, cât si incredibil de funky: FUNKY BUSINESS FOREVER.
Kjell& Jonas

Microsoft si FedEx au fost createîn plina criza economica,în anii’70. Totîn acea perioada, P&G a lansat pe piata Pringels, un brand care valoreaza azi un miliard de dolari. Succesul e de partea celorîndrazneti si curajosi. Viitorul este al celor care iesîn fataîn perioadeîn care toti stau pe loc. Funky Business Forever este o strigare la lupta. Aspira, inspira si transpira ca sa poti schimba ceva; numai astfel te vei putea bucura de capitalism!
Kjell A. Nordström& Jonas Ridderstråle

Antidotul pentru un scris comod si o gândire comoda.
Tom Peters

FUNKY BUSINESS FOREVER– cea mai mobilizatoare biblie a filozofiei moderne de afaceri.
Red Magazine

FUNKY BUSINESS FOREVER se bazeaza pe o cercetare riguroasa, este plina deîntelepciune si inteligenta si abundaîn idei incitante.
Business Voice

Despre autor


Dr. Kjell Nordström
este profesor la Stockholm School of Economics si se numara printre fondatorii prestigiosului program de management AMP (The Advanced Management Program). Aria sa de expertiza acopera zona de strategie corporatista, companii multinationale si fenomenul de globalizare. Kjell Nordström tine prelegeriîn toata lumea si este considerat un„rebel cu o cauza“. Conferintele sale combina rigoarea academica cu logica si gândirea„funky-free“.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.093 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.