Floarea vietii - Un secret stravechi. Vol. I

Floarea vietii - Un secret stravechi. Vol. I
Preț: 85,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Floarea vietii - Un secret stravechi. Vol. I. Prezentare - Floarea vietii - Un secret stravechi. Vol. I. A devenit evident ca geometria sacra, deci proportiile, constituie o lege ascunsa a naturii. Este o stiinta fundamentala, mai presus chiar decât matematica, având

în vedere ca toate legile naturii provin direct din geometria sacra.

În al doilea volum al acestei cãrti vom continua prezentarea secretelor naturii. Noi credem ca aceasta va schimba putin maniera de a percepe lumeaîn care traiti.

Va fi din ceîn ce mai clar: corpul vostru este unitatea de masura sau imaginea holografica a universului si ca voi, cu spiritul si constiinta voastra, jucati un rol mult mai important decât ne-aînvatat pâna acum societateaîn care traim.

În concluzie (si aceasta este de cea mai mare importantaîn acest volum) veti vedea putin câte putin cum aceste geometrii se regasescîn câmpurile electromagnetice care vaînconjoara propriul trup si care au aproximativ 17 metri diametruîn jurul vostru. Reamintirea acestor câmpuri va duce la trezirea omului, la fel cum puiul de pasare parasesteîntunericul oului si iese la lumina prin spartura din coaja. Corpul de lumina sfânt si sacru al fiintei umane, pe care anticiiîl numeau Mer-Ka-Ba, devine o realitate. Câmpul Mer-Ka-Ba reprezinta„rotile din interiorul rotilor”, pe care Ezechiel le mentionaîn Biblie.

Drumul printre stele spre casa devine tot mai clar, pe masura ce tiparul creatiei este,în sfârsit, revelat. Fiecare dintre noi se aflaîntr-o relatie intima cu Sursa vietii. De reamintirea acestor informatii depinde trezirea noastra, care va face sa dispara mitul separarii si va aduce sentimentul puternic al prezentei lui Dumnezeu.


Geometria sacra este forma prin care fiinta noastra si aspectele vietii percep ordinea divinaîn aceasta realitate.
        Noi putem urma aceasta ordine pornind de la invizibilul atom si ajungând pâna la infinitele stele, si astfel cu fiecare pas pe careîl facem descoperim un nou aspect de-al nostru. Informatia din aceasta carte este doar una dintre cai, dar printre linii si desene se afla pietrele pretioase aleîntelegerii feminine intuitive. Le puteti vedea stralucindîn jurul urmatoarelor idei provocatoare:
# AMINTIREA STRAVECHIULUI NOSTRU TRECUT
Cum caderea Atlantidei ne-a schimbat realitatea
# SECRETUL FLORII REVELAT
Geometria sacra, samânta vietii, steaua tetraedrica, universal sinusoidal, inversiunea polilor magnetici
# ASPECTUL MAIÎNTUNECAT AL PROPRIULUI NOSTRU PREZENT SI TRECUT
Inima noastraîn pericol, era glaciara, istoria lumii
# CÂND A INTRAT EVOLUTIAÎN COLAPS SI A APARUT RETEAUA CHRISTICA
Cum au participat lemurienii la evolutia constientei umane, decizia fatala a celor de pe Marte, reteaua planetara
# ROLUL EGIPTULUIÎN EVOLUTIA CONSTIENTEI
Torul, Labirintul, Oul Vietii, Solidele Platonice, Cristale Vii
# GEOMETRIILE CORPULUI UMAN


 Numarul de pagini: 228
 Formatulîn cm. (l x L): 21. 5 x 26

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.