Flexisecuritatea in raporturile de munca - Concept strategic al dreptului muncii european

Flexisecuritatea in raporturile de munca - Concept strategic al dreptului muncii european
-12%
Preț: 33,57 lei
38,15 lei (-12,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Lucrarea de fata trateaza o tema inedita, putin sau chiar deloc cunoscuta in literatura juridica, fiind elaborata pe baza unui vast material bibliografic: lucrari romanesti, lucrari ale unor autori straini, normele legale in vigoare, norme europene, drept comparat.
Cele sapte capitole, structurate pe sectiuni si puncte i-au permis autorului sa intreprinda analiza si cercetarea profunda a temei studiate, rezultand o lucrare valoroasa, argumentata teoretic si stiintific, care aduce elemente de originalitate, cu preponderenta de natura teoretica, dar si practica, in conditiile in care literatura de specialitate contine putine referiri la problematica abordata si anume la flexisecuritatea in raporturile de munca.

Pe parcursul primului capitol, intitulat Consideratii generale introductive, autorul motiveaza justificarea si actualitatea temei, mentionand ca alegerea cesteia se datoreaza, indeosebi caracterului de noutate a conceptului de felexisecuritate, dar si complexitatii procesului si a eforturilor de implementare a flexisecuritatii la nivel european.

Nr. de pagini : 242
Anul aparitiei : 2013

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.080 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.