Flashback 2. Comunism glorios, capitalism victorios. Text in limba Romana-Engleza-Franceza, Florin Andreescu, Ad Libri

Flashback 2. Comunism glorios, capitalism victorios. Text in limba Romana-Engleza-Franceza, Florin Andreescu, Ad Libri
Preț: 47,25 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2019
Categoria: Istorie

DESCRIERE

Fotografiile reunite in acest album compun un mozaic alb-negru al istoriei recente a Romaniei: scene necosmetizate, de la circ la armata, de la talciocuri si bazaruri la strazile innamolite ale oraselor, de la copii ai strazii la soimii patriei, de la munca in uzine la hoteluri de lux, de la mesele in cantine la sejururile in statiunile de odihna.

Despre cel de-al doilea album din colectia „Flashback", Florin Andreescu marturiseste:

„In lupta inegala cu timpul, memoria are darul uitarii. O bucata de celuluiod cu un strat de halogenura de argint poate salva inca cliseele pierdute in neant. Aceste pagini cuprinse intre doua cartoane groase, pe care pretios le denumim album fotografic, prezinta momente vremelnic surprinse de un adolescent inalt si timid cu aparatul de fotografiat.

N-am avut deloc sentimente narcisiste developandu-mi prima parte a vietii. Am avut doar revelatia timpului si vremurilor in care mi-a fost dat sa traiesc. Cred ca asa voi putea sa povestesc mai usor despre viata anilor ‘80 si ‘90 din veacul trecut."

Nr. pagini: 160

Format: 27 X 21

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.070 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.