Finante corporative. Volumul 1. Analiza si planificarea financiara

Finante corporative. Volumul 1. Analiza si planificarea financiara
-5%
Preț: 33,25 lei
35,00 lei (-5%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Finante-banci

DESCRIERE

Lucrarea este construita ca un ghid al modului cum se fundamenteaza si se opereaza cu deciziile financiare, si nu doar o prezentare descriptiva a acestora. Cartea se adreseaza studentilor motivati sa dobandeasca competente si abilitati de analisti financiari, dar si practicienilor de specialitate pentru a apela la o buna referinta pentru preocuparile lor profesionale in finante.

In prima parte a lucrarii se definesc bazele finantelor corporative (obiectivul major, principiile de baza si conceptele de organizare a afacerilor) si se dezvolta problematica analizei financiare, a sistemului de rate financiare ale rentabilitatii, riscului si valorii intreprinderii. Pe suportul concluziilor analizei financiare, in partea a doua sunt aprofundate metodele si tehnicile de planificare financiara si de gestiune eficienta a activelor si datoriilor pe termen scurt si pe termen lung, astfel incat sa fie indeplinit obiectivul asumat de crestere a valorii capitalurilor actionarilor.

Fiecare capitol de analiza si planificare financiara este exemplificat cu studii de caz, cel mai adesea monografice, de rezolvare a celor mai importante probleme practice din finantele corporative. Rezolvarea acestor studii practice va conduce la intelegerea profunda si corecta a notiunilor si modelelor cu care se opereaza in practica financiara. Aplicatiile de rezolvat de la finalul fiecarui capitol reprezinta elementele de validare a constructiilor teoretico-practice din cuprinsul respectivului capitol. Aplicatiile au, la finalul fiecarui capitol, raspunsurile obtinute prin operarea cu functiile din Excel.

An aparitie 2015
Nr. de pagini 286
Format 19x25, 5

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.069 sec
7.4.16
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.