Farsa
31,99 lei
39,99 lei (-20,01%)

Farsa

Farsa
-20%
Autor: ,
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Romane
Preț: 31,99 lei
39,99 lei (-20,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In anul 1856, Robert Houdin, parintele prestidigitatiei moderne, intreprinde o calatorie in Algeria, ca trimis al guvernului francez. Sarcina lui este sa dovedeasca superioritatea ratiunii iluministe, aplicand metodele stiintei in practica iluzionismului.

In 2004, la Forumul Culturilor din Barcelona, un iluzionist catalan fascinat de figura lui Houdin prezinta un numar de magie, pentru care foloseste scrinul ce apartinuse candva prestidigitatorului francez. Un imigrant maghrebian patrunde in scrin, de unde iese, mai apoi, preschimbat intr-un catalan sadea: vorbeste cu accent de Osana, stie sa cante imnul Cataloniei, e posesorul unui card Visa emis de Caixa, ba chiar si al unui carnet de membru al Clubului Barca. Spectacolul are un succes rasunator. Totusi, faptul ca in timpul reprezentatiilor imigrantii dispar ridica semne de intrebare.

Raspunsurile se afla in Gran Casino din Barcelona. In acest spatiu circular, un fost detinut, pasionat de literatura si un anticar se vor stradui sa descopere metodele folosite de ambitiosul iluzionist pentru a subjuga vointa tuturor.

Nr. de pagini: 379
Anul aparitiei: 2009

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.258 sec