Farmacologie pentru medicina dentara - editia a II-a

Farmacologie pentru medicina dentara - editia a II-a
PRP: 79,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 59,93 lei
Diferență: 19,97 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:

DESCRIERE

Noua editie a acestei lucrari deschide noi orizonturi spre intelegerea si aprofundarea cunostintelor de farmacologie in studiul si practicarea medicinei dentare.

 

Cartea se adreseza studentilor Facultatii de Medicina Dentara si medicilor stomatologi. Cuprinde notiunile de baza in farmacologie, informatii despre farmacocinetica, farmacodinamie si despre principalele clase de substante medicamentoase, cu indicatiile, reactiile adverse si contraindicatiile lor. Toate acestea sunt prezentate tinand cont de specificul activitatii medicale desfasurate in domeniul vizat. De aceea, veti regasi in cuprins date extinse despre categoriile de medicamente utilizate preponderent in stomatologie: anestezice locale si generale, analgezice, antiinflamatoare, fluoruri, antibiotice, antivirale, antifungice, antiseptice si dezinfectante.

 

De asemenea, la nivelul cavitatii bucale se intalnesc adesea reactii adverse produse de medicamentele administrate cronic. Autorii au inclus in carte si informatii despre acestea, astfel incat viitorul sau actualul practician sa le cunoasca, sa le poata identifica si eventual trata.

 

Actuala editie contine, in plus fata de editia anterioara, notiuni despre formele farmaceutice si modalitatile de aplicare a acestora la nivelul mucoasei bucale, precum si informatii succinte despre utilizarea in practica a toxinei botulinice. Totodata, a fost introdus un capitol nou care prezinta medicatia antiosteoporotica, cu accent asupra bifosfonatilor si Denosumab-ului. In plus, autorii au efectuat revizii, completari si actualizari ale tuturor capitolelor cartii.

 

Autorii volumului Farmacologie pentru medicina dentara

 

Prof. univ. dr. Oana Andreia Coman

Doctor in Stiinte Medicale

Medic primar Farmacologie clinica

Medic primar Dermatovenerologie

 

Sef lucrari dr. Liliana Stanciu

Doctor in Stiinte Medicale

Medic primar Farmacologie clinica

Medic primar Medicina interna

 

Conf. univ. dr. Isabel Ghita

Doctor in Stiinte Medicale

Medic primar Farmacologie clinica

 

Sef lucrari dr. Mihnea Costescu

Doctor in Stiinte Medicale

Medic primar Farmacologie clinica

Medic primar Medicina legala

Licentiat in Farmacie

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0993 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.