Fabricarea vinului si a berii de-a lungul intregului an din fructe si plante de sezon

Fabricarea vinului si a berii de-a lungul intregului an din fructe si plante de sezon
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor - Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Autor:
Editura:

DESCRIERE

Descopera placerea de a prepara bauturi naturale si aromate in propria casa! Cartea „Fabricarea vinului si a berii de-a lungul intregului an” ofera retete practice si detaliate pentru obtinerea vinurilor si berilor artizanale, folosind fructe si plante de sezon.

 

Autorul, Roy Ekins, te ghideaza pas cu pas prin procesul de fermentare, selectia ingredientelor, pastrarea si rafinarea bauturilor, astfel incat sa te bucuri de gusturi autentice, naturale si sanatoase.

 

Fie ca esti incepator sau pasionat de mestesugul prepararii bauturilor, aceasta carte iti va fi un ghid complet pentru fiecare luna a anului – de la vinuri din fructe de padure la beri aromate din plante.

Cu cele 75 de retete usor de urmat pentru vinuri si sidri, beri, bere lager, lichioruri si vinuri alcoolizate, cartea „Fabricarea vinului si a berii”, scrisa de cunoscutul autor si autoritate recunoscuta in domeniul prepararii berii, Roy Ekins, va ofera o prezentare generala, sezon cu sezon, a momentului in care ingredientele sunt disponibile, astfel incat sa puteti prepara vinuri si beri care sa se potriveasca tuturor gusturilor.

 

„Fabricarea vinului si a berii” ofera o prezentare generala a principiilor de baza ale prepararii berii, inclusiv alegerea, utilizarea si igienizarea echipamentelor. Cartea include, de asemenea, masurarea densitatii, maturarea berii, amestecarea lichiorurilor, masurarea densitatii, masurarea continutului de zahar si a tariei alcoolice, precum si o lista de verificare a depozitarii corecte si informatii stiintifice ale plantelor de evitat la prepararea berii, din cauza toxicitatii lor.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review