Explorarea paraclinica a hemostazei de Delia Mut Popescu - Caietele laboratorului de hematologie - 1

Explorarea paraclinica a hemostazei de Delia Mut Popescu - Caietele laboratorului de hematologie - 1
-10%
Preț: 9,45 lei
10,50 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 76
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Pornind de la incadrarea hematologiei ca specialitate medicala in care se imbina practica cu laboratorul clinic, lucrarea de fata, prima dintr-o serie de 5 volume intitulata „Caiete ale laboratorului de hematologie“, aduce ultimele noutati din cercetare in explorarea bolilor tesutului sanguin, in speranta modernizarii diagnosticului si instituirii unui tratament bine tintit, cu rezultate incurajatoare.

Sunt prezentate schematic si cat mai simplu explorarea in laborator a hemostazei, in toate etapele sale – primara, secundara, fibrinoliza, faza de actiune a mecanismelor anticoagulante fiziologice –, dar si global, precum si un algoritm de explorare a unui sindrom hemoragipar, avand in vedere noile concepte in coagulare si tromboza. Monitorizarii in laborator a terapiei antitrombotice ii este alocat un spatiu special la finalul cartii.

Cuprins: Conditii de lucru in explorarea in laborator a hemostazei. Explorarea paraclinica a hemostazei vasculare. Explorarea hemostazei trombocitare. Explorarea hemostazei secundare. Explorarea fibrinolizei. Explorarea mecanismelor anticoagulante fiziologice. Explorarea globala a hemostazei. Algoritm de explorare a unui sindrom hemoragipar.

Adresabilitate: Medici specialisti hematologi, rezidenti, studenti.

Nr. de pagini: 76
Anul aparitiei: 2018

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.078 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.