Exersez cu Orthos scrierea corecta! Fise de lucru pentru clasele II-IV

Exersez cu Orthos scrierea corecta! Fise de lucru pentru clasele II-IV
-10%
Preț: 51,98 lei
57,75 lei (-9,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2020
Categoria: Gramatica

DESCRIERE

 
Cu sau fara cratima?
Rezolvare rapida, usoara si distractiva pentru copiii din clasele II-IV!


Lucrarea Exersez cu Orthos scrierea corecta! Fise de lucru pentru clasele II-IV – reprezinta cel mai nou instrument pentru rezolvarea dilemelor de scriere a ortogramelor, imaginat de profesori iscusiti!

Cele mai importante 7 avantaje generate de jocul cu Orthos

1. Ofera informatie specializata, din surse sigure, intr-un mod atractiv.

2. Cuprinde 30 de Fise de lucru care respecta integral programa scolara MEC in vigoare si normele academice de scriere in limba romana.

3. Contine analiza tuturor ortogramelor prevazute de programele scolare pentru clasele II-IV. 

4. Prezinta exercitii cu grad progresiv de dificultate ce permit performanta personalizata a fiecarui elev potrivit potentialului sau, dar si nivelului de asimilare a cunostintelor din programa scolara a fiecarui an de studiu.

5. Cuprinde si sugestiile de rezolvare oferite de autori pentru ghidarea corecta a copiilor (ba, uneori, chiar si a parintilor care supravegheaza procesul de invatare). Cele cu grad sporit de dificultate au chiar rezolvari complete si detaliate, care furnizeaza tehnici de rationament si redactare, utile si in alte situatii.

6. Este editata intr-un format agreabil pentru copii – fise in format A4, cu tehnoredactare aerisita, fonturi vizibile, multa culoare si, evident, o veverita sprintara – maestru la solutionarea ortogramelor!

7. Orthos il face pe elev sa uite ca se afla in fata unei culegeri sau a unui instrument de invatat limba romana. Il atrage, ii starneste interesul si placerea pentru aventurile prin care trece alaturi de Orthos.
 

ISBN: 978-606-47-0449-8
Pagini: 179
Format: 20x26
Anul aparitiei: 2020

 

 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.072 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.