Exercitii si probleme matematica clasa a VI-a

Exercitii si probleme matematica clasa a VI-a
-35%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Matematica
Preț: 8,45 lei
13,00 lei (-35%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Exercitii si probleme matematica clasa a VI-a.  Lucrarea de fata a fost elaborata in conformitate cu programa scolara actuala, cu scopul de a veni in spijinul elevilor de clasa a VI-a, parintilor care doresc sa-si ajute copii, precum si profesorilor.
  Lucrarea are o densitate mare de probleme si exercitii, prezentate sintetizat pe tipuri de probleme, grupate mai multe sub acelasi enunt.
  In prima parte a lucrarii sunt prezentate enunturile problemelor, grupate in 2 mari parti: algebra si geometrie, fiecare parte avand mai multe capitole, referindu-se printre altele la numere naturale, numere rationale pozitive, rapoarte si proportii, numere intregi, dreapta, unghiuri, congruenta triunghiurilor, perpendicularitate, paralelism, proprietati ale triunghiurilor, teste finale de evaluare.
  In partea a doua a lucrarii sunt date rezolvari ale exercitiilor si problemelor mai dificile.
  Prin anumite probleme cu nivel mai ridicat de dificultate, lucrarea, se adreseaza si elevilor care se pregatesc pentru concursurile de matematica, iar prin unele probleme ce pot fi selectate din fiecare capitol, lucrarea este foarte utila pentru cercurile de elevi.
 
 Nr. pagini: 195

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.410 sec