Evaluarea nationala 2018 (CONSOLIDARE), pentru absolventii clasei a VIII-a. Limba si literatura Romana - Mihaela Dobos

Evaluarea nationala 2018 (CONSOLIDARE), pentru absolventii clasei a VIII-a. Limba si literatura Romana - Mihaela Dobos
-23%
Preț: 15,40 lei
20,00 lei (-23%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017

DESCRIERE

Evaluarea Nationala 2018. Limba si literatura romana este GHIDUL COMPLET AL PREGATIRII EXAMENULUI DE EVALUARE NATIONALA pentru proba de limba si literatura romana, fiind in concordanta cu programa scolara si cu toate manualele alternative aprobate de M. E. N. Algoritmul de pregatire este gandit ca un proces firesc de consolidare a competentelor prevazute de programa, incluzand cinci etape: Invata definitia! -> Aplica in compuneri! ->Model de compunere -> Aplicatii -> Antreneaza-te pentru examen!

Elementul de noutate care face din aceasta lucrare un instrument extrem de util pentru toti elevii si profesorii implicati in pregatirea examenului il reprezinta, mai intai, aplicatiile practice constand in 30 de seturi de intrebari structurate, care faciliteaza antrenamentul concentrat pe: a. Literatura; b. Fonetica, vocabular, acord; c. Ortografie, punctuatie, forme corecte; d. Morfologie si sintaxa. Un alt element de noutate consta in Fisa de administrare a testului asociata testelor de antrenament, cu functii multiple: ofera un feedback imediat celui care invata, dar si profesorilor si parintilor, permite autoevaluarea, monitorizeaza progresul individual si motiveaza elevul sa atinga, pas cu pas, nivelul maxim in pregatirea pentru acest examen.

Lucrarea cuprinde:

    Precizarile Centrului National de Evaluare si Examinare cu privire la structura subiectelor pentru Evaluarea Nationala
    Notiuni teoretice, modele de compuneri, seturi specializate de intrebari structurate
    80 de teste (dintre care 20 fara sugestii de rezolvare) dupa modelul celor elaborate de M. E. N.


ISBN: 978-973-47-2608-0
Data aparitie: 09-2017
Nr. pagini:  312
Format:  20x26

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.082 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.