Evaluare nationala clasa a IV-a. Teste pregatitoare dupa model european Limba romana si Matematica - 2015

Evaluare nationala clasa a IV-a. Teste pregatitoare dupa model european Limba romana si Matematica - 2015
-15%
Preț: 11,05 lei
13,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Prin diversitatea temelor abordate, atat la limba romana, cat si la matematica, prezentul auxiliar se constituie intr-un instrument eficient de pregatire a scolarului pentru Evaluarea Nationala de la sfarsitul clasei a IV-a.

Lucrarea este conceputa dupa modelul testelor elaborate de M. E. N., elevii familiarizandu-se cu diferite tipuri de teste:

- Testele de limba romana pun accentul pe intelegerea textului citit (sunt oferite spre lectura atat texte literare, cat si texte nonliterare/ informative).
- Testele de matematica abordeaza domeniile de continuturi matematice (numere, figuri geometrice si masurari, organizarea datelor) in stransa corelare cu domeniile cognitive (cunoastere, aplicare, rationament). Acest lucru confera problemelor un pronuntat caracter practico-aplicativ.

Rezolvand exercitiile propuse de noi, elevii pot corecta anumite lipsuri si se pot antrena mai bine pentru examenul de la finalul anului scolar.

Auxiliar elaborat in conformitate cu programa scolara in vigoare, aprobata pentru clasa a IV-a de Ministerul Educatiei Nationale.

Nr. de pagini: 104
Anul aparitiei: 2015

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.