English For Communication - Engleza Pentru Comunicare

English For Communication - Engleza Pentru Comunicare
-20%
Preț: 11,20 lei
14,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 176
Format: 16x23
Categoria: Limbi straine

DESCRIERE

English For Communication - Engleza Pentru Comunicare - ELENA CARMEN GEORGESCU.

Deschiderea României spre Occident este marcată, printre altele, şi prin asal-iii asupra limbilor moderne de mare circulaţie, engleza ocupând primul loc în preferinţele conaţionalilor noştri, indiferent de domeniul în care ei profesează. Şi faptelor este cu atât mai semnificativ cu cât nici o vârstă - începând cu cea a grădiniţei erminând cu cea a pensionării - nu lipseşte de la acest apel, pentru a se supune .ondiţiei sine qua non a integrării noastre în societatea modernă de mâine.
Desigur că există numeroase cursuri, manuale, metode etc, elaborate de pe diverse poziţii teoretice. Unele şi-au câştigat un renume binemeritat, altele nu au rezistat practicii, indiferent de reclama de care s-au bucurat. Evident, un manual poate rezolva numai aspectele pentru care a fost conceput; unul îşi poate propune să faciliteze exprimarea în scris, altul - citirea literaturii de specialitate, formarea -nei deprinderi specifice ş.a.m.d.
Manualul de faţă se adresează începătorilor, incluzându-i în această categorie şi pe cei care „mai ştiu câte ceva", de regulă - autodidacţi. Construit pe un material de limbă limitat ca volum şi selecţionat tematic, manualul ENGLISH FOR COMMUNICATION îşi propune să-i ofere celui care are curajul de a (re)începe studiul limbii engleze un instrumnt practic permiţând progresul în ritm propriu.
Materialul de limbă este structurat într-o manieră care să asigure formarea deprinderilor de citire, comunicare orală şi scrisă în situaţiile cele mai frecvente pentru un român - în ţară şi în străinătate.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Limbi straine - Cele mai comentate cărți

Created in 0.079 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.