Energiile regenerabile - Incotro?

Energiile regenerabile - Incotro?
PRP: 28,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 23,12 lei
Diferență: 5,78 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Categoria: Macroeconomie

DESCRIERE

Cartea incearca sa raspunda la unele intrebari pe care si le pun fie investitorii preocupati de gasirea celor mai bune plasamente ale investitiilor intr-un domeniu deosebit de stimulativ in intreaga Europa, cel al regenerabilelor ca surse de energie, fie producatorii interni antrenati in economia reala, indeosebi in sectoarele energo-intensive, fie studentii preocupati de politici industriale al caror motor il constituie energia, sau interesati de strategii de dezvoltare durabila la nivel global, european si national care creioneaza directiile de dezvoltare economica si sociala cu respectarea protectiei mediului, benefice pentru sanatatea, bunastarea si prosperitatea oamenilor. 
Autorii evalueaza potentialul si principalii determinanti ai dezvoltarii surselor regenerabile in Romania si consecintele unei politici deosebit de generoase sau stimulative pentru producatori in perioada 2011-2013, comparativ cu alte state membre ale Uniunii Europene. Bazata pe analize comparative, lucrarea avanseaza unele scenarii posibile de dezvoltare pe termen mediu si lung a sectorului de energie bazat pe surse regenerabile, in conditiile unei schimbari recente de paradigma a politicilor in domeniu atat in Romania, alte state membre UE si la nivelul Uniunii Europene, in perioada postcriza. Totodata sunt evaluate consecintele asupra investitorilor si a pietelor nationale de energie. 
Autorii prezinta cele mai recente directii strategice ale Uniunii Europene in domeniul regenerabilelor, pe tipuri de tehnologii si in domenii conexe, precum politica industriala si politica concurentei in materie de ajutoare de stat, ce se aplica surselor regenerabile de energie incepand cu anul 2014 pana in anii 2035-2050.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.072 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.