Emil Strainu, Razboiul meteorologic si HAARP

Emil Strainu, Razboiul meteorologic si HAARP
-15%
Preț: 17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 192
Categoria: Science fiction

DESCRIERE

 De la controlul litosferei, atmosferei si climei la controlul mental al omenirii, arma de care nu mai ai unde sa te ascunzi, aceasta carte dezvaluie publicului unul din cele mai bine pazite secrete ale lumii actuale, relevind implicatiile majore, planetare, avind consecinte chiar asupra destinului rasei umane.

Cuprins:

PARTEA I -

Viitorul pamantului intre schimbari majore geopolitice si schimbari majore geoclimatice... 7

Conceptul de razboi geofizic. Abordari conceptuale... 8

PARTEA A II-A -

De la controlul litosferei, atmosferei si climei la controlul mental al Omenirii. Arma de care nu mai ai unde sa te ascunzi... 27

HAARP - Un comunicat cel putin ciudat... 29

HAARP - High-frequency Active Auroral Research Program - program de cercetare asupra frecventelor inalte boreale active... 37

HAARP - de la teoria conspiratiei la realitate. dincolo de datele stiintifice oficiale... 48

HAARP - posibile efecte. High frequency Active Auroral Research program... 86

Un raport din parlamentul rus -"Duma" - consemneaza experientele HAARP... 117

Razboiul electromagnetic cu HAARP contra tarilor de pe"axa raului"... 120

Anexa 1... 123

Rezonanta Schumann... 123

Actualizari HAARP - un articol ciudat... 146

Glosar... 159

Ilustratii HAARP (din mapa originala a proiectului)... 163

Anexa 2... 176

Ciocanitoarea ruseasca... 177

Bibliografie... 185

Fragment:

Tehnicile razboiului geofizic au constituit decenii de-a randul secrete dintre cele mai bine pazite, dar incet, incet, adevarul incepe sa iasa la iveala. Astfel, pentru o perioada scurta de timp (cateva zile), incepand cu 9 iunie 1972, mari inundatii au devastat regiunea Rapid City din statul Dakota de Sud din SUA. Fenomenul era atat de neasteptat, pentru clima acelei zone si anotimpul respectiv, insa s-a declansat imediat o ancheta la nivel guvernamental.

   Dar cu cat ancheta progresa, cu atat rezultatele ei deveneau mai inaccesibile.

   Primele rezultate oficiale au venit abia dupa trei ani cand s-a demonstrat ca tocmai in acea perioada si in acea zona s-au efectuat experiente de insamantare a norilor cu iodura de argint. in ciuda consecintelor, testele au continuat pana catre finele anului 1975. Ulterior s-a aflat ca inundatiile produse in aceasta zona s-au datorat unor experiente ce vizau crearea artificiala a precipitatiilor.

   Ulterior, prin tatonari, in aceasi zona s-a realizat si o distributie prielnica a precipitatiilor care a dus la o crestere uniforma a productiei agricole din zona cu peste douazeci la suta.

   Unele tari din America Centrala, intre care Honduras, Nicaragua, Guatemala si altele, au reclamat la ONU in repetate randuri ca SUA au deturnat uraganele catre coastele lor producandu-le pagube incalculabile. Daca americanii n-ar fi facut acest lucru uraganele respective ar fi devastat Florida si alte state americane.
 
In anul 1976 conducerea RP Chineze le-a reprosat oficial"fratilor sovietici" ca"storc" norii in apropiere de granita comuna, pentru ca ploile atat de asteptate in China sa cada in URSS, in unele regiuni ce erau bine cunoscute prin ariditatea lor.
   Sub pretextul sprijinirii agriculturii, in deceniile cinci si sase au fost create experimental si ulterior consacrate prin utilizare diferite metode de creare a ploii la comanda prin imprastierea unor anumiti aerosoli in atmosfera. Aceasta se realiza cu ajutorul unor rachete asa-zis meteorologice. Tot cu rachete si proiectile de mare calibru se realiza distrugerea norilor de grindina si...

HAARP POSIBILE EFECTE

   High Frequency Active Auroral Research Program

   Imensa tragedie care a lovit pe 26 decembrie 2004 mai multe state din spatiul oceanului Indian facand pana peste 200. 000 de morti si lasind peste un milion de oameni fara adapost, ridica doua probleme fundamentale:
   a) Desi US Army si Departamentul de stat SUA au fost avertizate din timp (baza navala americana de pe Insula Diego Garcia din Oceanul Indian a primit imediat o notificare) intervalul de doua ore intre cutremurul de gradul 9 si devastatorul tsunami care a lovit sudul Asiei nu a fost folosit pentru a avertiza populatia din India, Sri Lanka sau Thailanda68 despre apropierea dezastrului.
   b) Distrugatorul tsunami a fost manifesttarea unui cataclism natural sau consecinta razboiului climateric?!?! Proiectul HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) derulat de"U. S. Strategic Defence Initiative". Faptul ca Departamentul American al Apararii si Departamentul de Stat au preferat pastrarea tacerii mai bine de doua ore, a costat viata a sute de mii de nevinovati si a distrus peste un milion de existente, fara a mai pune la socoteala pagubele materiale care si acum necesita un vast program de reconstructie a intregii zone.

   Mai mult, Charles McCreery de la Pacific Warning Center (Centrul de avertizare din Pacific cu sediul in Hawaii) si director al lui NOOA (National Oceanic and Atmospheric Administration) din Honolulu, afirma:
  "Am avertizat (asupra tsunami) atat Centrul de Operatiuni al Departamentului de Stat, cat si US Army".
   Buletinele de avertizare sustineau insa, intr-o maniera birocratica:
  "Nu exista pericol de tsunami, in fapt, pentru Oceanul Pacific".

CIOCANITOAREA RUSEASCA

   La inceputul lunii iunie, anul trecut (2014-n. r.), americanii au anuntat ca inchid mult discutatul program HAARP, suspectat si acuzat de producerea unor calamitati care au dus la pierderi de vieti omenesti, la pagube materiale uriase si, foarte grav, la stricarea echilibrului climatic pe intreaga planeta.
   Binenteles ca toate aceste dezastre au fost puse pe seama incalzirii globale, o alta gaselnita sub care se ascund o multime de lucruri necurate.
  "Celebrul program american de cercetare, High-frequency Active Auroral Research, cunoscut publicului sub numele de HAARP, urmeaza sa fie inchis, la solicitarea Fortelor Aeriene. Acestea si-au pierdut interesul pentru controversatul HAARP si au notificat in acest sens Congresul Statelor Unite ale Americii. HAARP a fost construit in 1993 si a primit finantare de la Fortele Aeriene, Marina Americana, Universitatea din Alaska si proiectul DARPA - Defense Advanced Research Projets Agency".

   Dincolo de aparente. Va place cum suna, nu? USAF,"si-au pierdut interesul" pentru HAARP! Sa cazi pe jos de ras, nu alta! Despre acest program v-am mai vorbit in revista noastra. in traducere, HARRP inseamna"Program de cercetare asupra frecventelor inalte auroreale active" si reprezinta activitatea de cercetare desfasurata asupra ionosferei, destinata stabilirii comportamentului ozonului, azotului si ionilor acestora la bombardamentul radiatiei solare cosmice, cat si la emisiunea de radiatii de inalta sau joasa frecventa de pe Pamant. Proiectul foloseste o retea de antene, instalate in Alaska, care emit impulsuri de radiatii.

   Acestea pot fi mai puternice decat cele emise de soare si pot incalzi ionosfera pana la stadiul de plasma. in spatele acestei cortine menita sa ascunda adevarul, se crede ca acest imens"cuptor cu microunde" poate provoca incalziri excesive ale aerului, uragane, tornade, ploi si inundatii, alunecari de te-ren, tsunami, cutremure, dar si intreruperea...

Nr. de pagini: 192
Anul aparitiei: 2015

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.074 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.