Elena Grigoras, Pregatire completa pentru Bacalaureat 2016 la Limba si literatura romana

Elena Grigoras, Pregatire completa pentru Bacalaureat 2016 la Limba si literatura romana
-5%
Preț: 24,61 lei
25,90 lei (-4,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Bacalaureat 2021

DESCRIERE

"Limba si literatura romana - pregatire completa" a fost relizat conform Programei Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului pentru clasele 9-12 si pentru bacalaureat. Noua programa de liceu si manualele alternative au determinat o schimbare majora: in prim-plan a trecut capacitatea candidatilor de a interpreta un text la prima vedere, de a intelege si utiliza conceptele operationale, de a recunoaste specificul operei - gen, specie, cub-specie, epoza, etc.
Pentru a asigura o pregatire completa, am tinut cont, in selectarea textelor, de trei criterii:
1. sa fie analizate operele tuturor autorilor canonici;
2. sa fie reprezentate toate genurile si speciile din programa de bacalaureat, dar si toate epocile si curentele literare;
3. sa fie utilizate toate conceptele operationale din aceeasi programa.

Analizei textelor literare li se adauga doua capitole necesare pentru o pregatire completa in vederea sustinerii examenului de bacalaureat: Concepte operationale si Limba si comunicare.
Clara. Usor de inteles. Precisa.


Anul aparitiei: 2015
Format: 13X20 cm
Nr. pagini: 464

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.082 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.