Electricitate si magnetism. 250 de probleme, captivante si solutiile complete - Liviu Arici si Florea Uliu

Electricitate si magnetism. 250 de probleme, captivante si solutiile complete - Liviu Arici si Florea Uliu
-15%
Preț: 53,55 lei
63,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Lucrarea se adreseaza mai ales elevilor din invatamantul liceal, dornici sa aprofundeze aceasta importanta parte a fizicii, precum si absloventilor de liceu care, pentru promovarea bacalaureatului si-au ales acest obiect de examen, sau se pregatesc pentru admiterea in invatamantul superior de profil realist sau tehnic.

Culegerea poate fi utilizata ca un ghid metodic de catre toti profesorii de fizice ce doresc sa se autoperfectioneze.
Lucrarea contine 250 de probleme interesante si solutiile lor complete. Din acestea, 50 de probleme sunt din domeniul Electrostaticii, 100 de probleme sunt din domeniul Electrocineticii, restul de 100 fiind din domeniul Electromagnetismului.

Autorii cartii sunt profesori cu multa experienţa in predarea Fizicii, colaboratori ai revistelor de specialitate, propunatori de subiecte la concursurile si olimpiadele scolare, participanti la pregatirea si selectia loturilor nationale de elevi pentru diverse concursuri internationale.Autor: Liviu Arici, Florea Uliu
Anul aparitiei: 2015
Format: 14. 5X20. 5 cm
Nr. pagini: 348

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.073 sec
7.4.21
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.