Educatie pentru sanatate - clasa a II-a (Gabriela Barbulescu)

Educatie pentru sanatate - clasa a II-a (Gabriela Barbulescu)
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2010
Categoria: Altele

DESCRIERE

Educatia pentru sanatate este o preocupare de maxima importanta a societatii noastre si a devenit una dintre componentele esentiale ale educatiei copilului. Iata de ce, ea trebuie inceputa de la varste mici, cand copiii sunt foarte receptivi, primesc usor informatiile si isi formeaza deprinderi si obisnuinte de igiena utile pentru dezvoltarea lor sanatoasa.

Ea se doreste a fi un suport de lucru pentru elevii de clasa a II-a asigurand atat latura cognitiva, prin transmiterea de cunostinte necesare mentinerii sanatatii, cat si pe cea comportamental-volitionala prin formarea deprinderilor de igiena, dar si un instrument util invatatorilor si parintilor.

Lucrarea de fata este realizata in conformitate cu Programa scolara pentru disciplina optionala Educatie pentru sanatate (aprobata de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului nr. 4496/ 11. 08. 2004) si cuprinde programa pentru clasele I-II, precum si continuturile vizate. Avand in vedere segmentul de varsta caruia ne adresam (7-8 ani), am conceput aceasta lucrare ca o poveste, in care elevii sunt invitati de personajele Tic si Tim sa se informeze si sa-si formeze deprinderi„sanatoase”.

Scolarii au nevoie de ajutorul adultilor in citirea cerintelor si a textelor suport. Acestea din urma pot fi un punct de pornire pentru dirijarea invatarii in atingerea obiectivului de baza al Educatiei pentru sanatate: formarea si dezvoltarea in randul elevilor a unui comportament igienic, in scopul apararii sanatatii si dezvoltarii armonioase a organismului.


Autori: Gabriela Barbulescu, Steluta Turlea
Anul aparitiei: 2010
Format: 14X20. 7 cm
Nr. pagini: 80

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.059 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.