Economie. Manual (cls. a X-a, a XI-a)

Economie. Manual (cls. a X-a, a XI-a)
-20%
Preț: 7,20 lei
9,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2001
Pagini: 128
Categoria: Economie

DESCRIERE

Manual aprobat prin Ordinul nr. 3921/31.05.2004.
Manualul se adreseaza elevilor clasei a X-a de la profilul servicii, filiera tehnologica, precum si elevilor claselor a XI-a din toate celelalte filiere si profiluri.
Manualul de Economie realizat de Editura Sigma ofera o abordare moderna a domeniului economic. Acoperind atat programa scolara, cat si evenimentele vietii cotidiene, autorii reusesc sa explice simplu si direct complicate notiuni economice. In plus, exista frecvente referiri la reforma economica din Romania.
Autorii au incercat sa exprime intr-o maniera moderna cele mai noi elemente de teorie economica, vizand metode active, diferentiate, care pun accentul pe aspectele formative precum invatarea prin cooperare, lucrul in echipa, minicercetarea etc.
Elementele de noutate pot fi remarcate prin urmatoarele aspecte:
- autorii au incercat sa prezinte materialul teoretic, uneori arid, intr-o forma atractiva accesibila varstei (fiecare tema este precedata de un citat din literatura sau provenit din alt domeniu de cunoastere, cat si de un "carlig" care incearca sa-l introduca pe elev in problematica teoretica). In acelasi scop, au fost construite numeroase exemple (marcate prin simboluri), ilustratii, caricaturi, iar formulele au fost incadrate si insotite de un simbol distinctiv; - autorii au conceput pentru fiecare tema, alaturi de traditionalele exercitii si probleme, aplicatii si activitati variate care conduc catre o evaluare prin metode alternative si atrag elevul in cercetarea fenomenului economic, proiectarea si chiar in decizia economica.
Prin aceasta speram ca elevii care parcurg acest manual sa devina agenti economici activi, consumatori avizati, investitori prudenti si cetateni responsaibli.

Detaliile cartii:

* Autor: Dorel Ailenei, Elena Balan, Delia Olaru, Nicoleta Jula, Mihai Nazdravan
* Editura: Sigma
* Anul aparitiei: 2001
* Pagini continute: 128

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.