Economia intreprinderii de turism si comert. Manual de studiu individual

Economia intreprinderii de turism si comert. Manual de studiu individual
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2004

DESCRIERE

Manualul de studiu individual reprezinta o sinteza a continutului disciplinei Economia Intreprinderii de Turism si Comert, care este comuna invatamantului la forma cu frecventa redusa, conform planurilor de invatamant in vigoare.

      El este destinat studentilor de la forma de invatamant cu frecventa redusa (I. F. R.) si constituie materialul bibliografic minimum necesar pentru parcurgerea, insusirea si evaluarea disciplinei respective.

      Manualul este structurat conform standardelor si procedurilor, de uz larg in invatamantul universitar national si international, care se adreseaza invatarii individuale, pe baze interactive. Parcurgerea manualului, pe baza prezentelor instructiuni, asigura retinerea informatiilor de baza, intelegerea fenomenelor fundamentale si aplicarea cunostintelor dobandite la rezolvarea unor probleme specializate.

      Manualul este structurat pe module, iar modulele sunt structurate, la randul lor, pe unitati de invatare. Un modul reprezinta o problema distincta din materia disciplinei, care formeaza un tot unitar din punct de vedere al specificului cunostintelor, al insusirii unui anumit aspect al fenomenologiei disciplinei, precum si din perspectiva timpului necesar parcurgerii si insusirii fondului informational respectiv. Unitatea de invatare reprezinta o parte omogena din componenta modulului, caracterizata de un numar strict limitat de termeni de referinta (cuvinte cheie), care poate fi parcurs si insusit printr-un efort continuu de concentrare intelectuala care sa nu depaseasca doua-trei ore.

      Fiecare unitate de invatare are o structura proiectata din perspectiva exigentelor autoinstruirii.

      Rezultatele efective ale utilizarii manualului se vor suprapune pe rezultatele asteptate numai cu conditia respectarii intocmai a procedurii de parcurgere a unitatilor de invatare, procedura care este prezentata in continuare.

An aparitie 2004
Nr. de pagini 336
Format 17x24
Legatorie brosat

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Cărți noi - Economie generala

Created in 0.076 sec
7.4.9
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.