Ecografie clinica musculoscheletala

Ecografie clinica musculoscheletala
-8%
Preț: 160,45 lei
174,40 lei (-8%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Ecografie clinica musculoscheletala. Prezentare - Ecografie clinica musculoscheletala. Lucrarea este rezultatul experientei acumulate de autoare de-a lungul a mai multor ani de ecografie musculoscheletala si se adreseaza tuturor celor care vor sa invete despre modul in care aparatul locomotor poate fi explorat ecografic, indiferent de specialitatea acestora. Este scrisa intr-un mod cât mai didactic si logic, ilustrând pe cât de mult posibil notiunile de teorie cu imagini ecografice, scheme anatomice sau fotografii ale cazurilor clinice, in conditii grafice de cea mai inalta calitate. Cartea porneste de la principiile fizice ale examinarii musculoscheletale, continua cu semiologia ecografica si cu modalitatea de efectuare a ecografiei articulare si musculare si se incheie cu ecografia interventionala a acestei patologii si, respectiv, tehnicile ultramoderne de evaluare, cum sunt ecografia tridimensionala si elastografia musculara. Colectivul prestigios care a elaborat aceasta carte reprezinta o garantie pentru o lucrare de calitate, care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca oricarui ecografist, dar si a specialistilor care trateaza patologia musculoscheletala

Cuprins: Ultrasonografie; Notiuni introductive de fizica, tehnica si metodologie de examinare. Semiologia ecografica a aparatului locomotor. Ecografia articulatiilor membrelor. Explorarea ecografica a tegumentului si tesutului celular subcutanat. Ecografia musculoscheletala in patologia reumatologica. Tumorile aparatului locomotor. Ultrasonografia interventionala in patologia aparatului locomotor. Ecografia tridimensionala si elastografia in patologia aparatului locomotor.

Adresabilitate: Medici reumatologi, de alte specialitati, cu experienta in domeniul ecografiei aparatului locomotor sau incepatori.

Nr. pagini: 402
Nr. figuri: 713
Formatul cartii:
8/54x84
Legata

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.